Tényleg zsúfoltan élünk egy babához?
"Anyós, após, párom unokahuga és két gyerek."
Es meg kerdezed hogy ez sok?
LOL.
A sogornod nem irigy, hanem tobb esze van mint neked.
A nagy semmire akarsz gyereket szulni?
"Reggel nem egyszerre kelünk így nincs sorban álás.
Anyósom főz, így ez is megoldva.
Mindennap mosunk, ezzel sincs baj. "
egészen praktikusan gondolkozol, kérdezo :DDD
mindenki megoldja a ti problémáitokat :DDD
miért nem koltoztok el? minek éltek egymás hegyén-hátán?
Tudod ki lenne irigy rad...
Egymas hegyere -hatara szulni egy gyereket, nem dicsosseg. Inkabb szegyen.
Le lehet választani egy kis részt a házból, lakásból?
A Te családodnak/Neked is be kéne szállnia a lakhatásotokba, nem csak a férjedének/férjednek!
Ez közös dolog!
Énnekem se tetszene, ha az én eredeti családoméba akarnál fészket rakni, amin én egész életemben dolgoztam, Te pedig a készbe jöttél!
Én akarnám élvezni az erőfeszítéseim gyümölcsét, és nem venné be a gyomrom, hogy a testvérem nője foglalja el azt, amiért én vesződtem a családommal.
17: Nem az, hogy nem férnek el fizikailag, és nem kényelmes, ha kiszolgálnak, hanem akiké a ház, nem akarnak együtt lakni evvel a kis jövevény nővel és a gyerekével, és ellátni sem szeretnék. És akkor a Kérdező avval érvel, hogy de elférni elférne, és neki is jó lenne, ha kiszolgálnák.
Ha 700 szobás házuk lenne, akkor is joguk lenne hozzá üresen tartani, nem rendelkezhet felette más, akinek semmi köze hozzá.
" Tényleg sok 7 fő egy 5 szobás házban? Szerintem a sógornőm csak irígy mert ő nem lakik velünk."
Ez nem számszaki kérdés. A lány kifejezte, hogy nem akarja, hogy náluk lakj a babával, mert igényt tart a jelenlegi komfortra a saját házában. Ő rendelkezik a családi tulajdonuk fölött, nem Te.
arra gondolj ha öröklődik a ház, neked ott semmi szavad, vagyis egy részén a párodnak és akkor vagy kifizetitek a testvérét vagy mentek el.
de ha most nem tudtok elköltözni, sztem majd kifizetni se fogjátok tudni és nem hiszem, hogy ad egy házat a semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!