Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tényleg zsúfoltan élünk egy...

Tényleg zsúfoltan élünk egy babához?

Figyelt kérdés
Sógornőm (párom kedvenc testvére) szerint én hülye vagyok amiért én szeretnék gyereket. Szerinte már így is túl sokan lakunk itthon nem hiányzik még egy fő. Tényleg sok 7 fő egy 5 szobás házban? Szerintem a sógornőm csak irígy mert ő nem lakik velünk.
2015. jan. 17. 19:47
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
79%

"Anyós, após, párom unokahuga és két gyerek."

Es meg kerdezed hogy ez sok?

LOL.

A sogornod nem irigy, hanem tobb esze van mint neked.

A nagy semmire akarsz gyereket szulni?

2015. jan. 17. 20:13
 12/60 anonim ***** válasza:
84%
Maga a ház nem kicsi, de hét ember tényleg sok egy fedél alatt. Ha ez egy bazi nagy udvarház lenne, akkor nem lenne gáz, de nyilván nem az. Ti hogy lesztek így egy önálló család, ha ennyire egymás fenekében éltek? Anyós főz, és ezzel le van tudva? Én megőrülnék, ha másoktól függenék ilyen alapvető dolgokban. Más az, ha időnként segít valaki az embernek, aki nem a legszűkebb család tagja, és más az, ha teljesen kiszolgáltatják magukat.
2015. jan. 17. 20:15
 13/60 anonim ***** válasza:
88%

"Reggel nem egyszerre kelünk így nincs sorban álás.

Anyósom főz, így ez is megoldva.

Mindennap mosunk, ezzel sincs baj. "

egészen praktikusan gondolkozol, kérdezo :DDD

mindenki megoldja a ti problémáitokat :DDD

miért nem koltoztok el? minek éltek egymás hegyén-hátán?

2015. jan. 17. 20:16
 14/60 anonim ***** válasza:
39%
Nem sok. Mi 3 szobás lakásban is elfértünk 6-an. Attól függ, hogy tudtok-e békében együtt élni a többiekkel.
 15/60 anonim ***** válasza:
75%

Tudod ki lenne irigy rad...

Egymas hegyere -hatara szulni egy gyereket, nem dicsosseg. Inkabb szegyen.

16/60 anonim ***** válasza:
89%

Le lehet választani egy kis részt a házból, lakásból?

A Te családodnak/Neked is be kéne szállnia a lakhatásotokba, nem csak a férjedének/férjednek!

Ez közös dolog!

Énnekem se tetszene, ha az én eredeti családoméba akarnál fészket rakni, amin én egész életemben dolgoztam, Te pedig a készbe jöttél!

Én akarnám élvezni az erőfeszítéseim gyümölcsét, és nem venné be a gyomrom, hogy a testvérem nője foglalja el azt, amiért én vesződtem a családommal.

2015. jan. 17. 20:19
 17/60 anonim ***** válasza:
41%
Engem most jól le fognak pontozni, de nem baj. Mindig ilyen családra vágytam, ahol több generáció együtt. Öt szobára miért sok a 7 ember? Persze, ha nem jössz ki valakivel, az más. Mi 6-an vagyunk, 4 gyerek és ketten a férjemmel, igaz, 6 szoba is van hozzá. De amíg a felső szintet kiadtuk, mert hitelünk volt, addig is elfértünk 3 szobában hatan. Akkor is jól elférünk, ha itt van az édesanyám. Szóval ez nem hely kérdése, hanem alkalmazkodóképességé, empátiáé. Nekem bizony jól jött volna, hogy amikor kicsik a gyerekek, van egy kis segítségem. Mondjuk, mint írtam, én az anyóssal/sógornőmmel való viszonytól is függővé tenném.
2015. jan. 17. 20:30
 18/60 anonim ***** válasza:
87%

17: Nem az, hogy nem férnek el fizikailag, és nem kényelmes, ha kiszolgálnak, hanem akiké a ház, nem akarnak együtt lakni evvel a kis jövevény nővel és a gyerekével, és ellátni sem szeretnék. És akkor a Kérdező avval érvel, hogy de elférni elférne, és neki is jó lenne, ha kiszolgálnák.

Ha 700 szobás házuk lenne, akkor is joguk lenne hozzá üresen tartani, nem rendelkezhet felette más, akinek semmi köze hozzá.

2015. jan. 17. 20:33
 19/60 anonim ***** válasza:
76%

" Tényleg sok 7 fő egy 5 szobás házban? Szerintem a sógornőm csak irígy mert ő nem lakik velünk."

Ez nem számszaki kérdés. A lány kifejezte, hogy nem akarja, hogy náluk lakj a babával, mert igényt tart a jelenlegi komfortra a saját házában. Ő rendelkezik a családi tulajdonuk fölött, nem Te.

2015. jan. 17. 20:39
 20/60 anonim ***** válasza:
100%

arra gondolj ha öröklődik a ház, neked ott semmi szavad, vagyis egy részén a párodnak és akkor vagy kifizetitek a testvérét vagy mentek el.

de ha most nem tudtok elköltözni, sztem majd kifizetni se fogjátok tudni és nem hiszem, hogy ad egy házat a semmire.

2015. jan. 17. 20:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!