Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tényleg zsúfoltan élünk egy...

Tényleg zsúfoltan élünk egy babához?

Figyelt kérdés
Sógornőm (párom kedvenc testvére) szerint én hülye vagyok amiért én szeretnék gyereket. Szerinte már így is túl sokan lakunk itthon nem hiányzik még egy fő. Tényleg sok 7 fő egy 5 szobás házban? Szerintem a sógornőm csak irígy mert ő nem lakik velünk.
2015. jan. 17. 19:47
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
49%

A sógornőd gondolkodhat úgy (jogosan) hogy ha bármi van az az Ő otthona is, és érthető hogy nem nézi jó szemmel hogy egy idegen oda szaporodik.

Ha a sajátodba szülsz az a te dolgod de máséba nem kellene.

2015. jan. 18. 20:16
 42/60 anonim ***** válasza:
0%

40: És az a lakás az ő tulajdona, amiben az új családjával lakik?

Mert tudod, ha megromlik a kapcsolat, és a lakás a férfié, kell legyen saját is az embernek. Most ha neki hirtelen a 3 gyerekkel kéne visszaköltöznie a szülői házba?....

2015. jan. 18. 20:25
 43/60 anonim ***** válasza:
0%

Utolsónak:

A sógornőnek ugyanannyi joga van ott lakni, "oda szaporodni", mint a kérdező férjének, ezáltal a kérdezőnek.

2015. jan. 18. 20:26
 44/60 anonim ***** válasza:
0%

ez a kérdés ugy kamu, ahogy van

eloszor kezdtél ezzel:

"Tényleg sok 7 fő egy 5 szobás házban? Szerintem a sógornőm csak irígy mert ő nem lakik velünk."

másodszor:

" A sógornőm 36 éves, az élettársával és a három gyerekével lakik."

SZERINTED ERRE KI IRIGY? IRIGY, MERT OK IS 5EN OTT AKARNAK LAKNI VELETEK? :D

2015. jan. 18. 21:25
 45/60 anonim ***** válasza:
64%

"És még ha üresen akarná is fenntartani magának évekig, hogy érintetlen maradjon, az is az ő akarata szerint kellene legyen, hiszen övé a ház, nem az új barátnőé, akinek a saját szülőházában ugyanúgy megvan a saját szobája, menjen akkor oda ahelyett, hogy mást kitúr a házából!"

NEM AZ ÖVÉ A HÁZ HANEM AZ ANYJÁÉKÉ. Mit nem értesz ezen? Az anyjáék meg azt engednek ott lakni, szülni, élni, akit akarnak, és senkinek semmi köze hozzá, még a saját gyereküknek sem. Majd, ha felfordulnak a szülei és megörökli, akkor pofázhat. Addig kuss.

2015. jan. 19. 02:41
 46/60 anonim ***** válasza:
40%

"Most ha neki hirtelen a 3 gyerekkel kéne visszaköltöznie a szülői házba?...."

Úúúúriiiiisteeeeen! De szááánalmas! Hát minek szül hármat, ha nem tud róluk az anyjáék nélkül gondoskodni minden körülmények között?

(Vagy nem ezt mondtad?)

2015. jan. 19. 02:42
 47/60 anonim ***** válasza:
16%
Amúgy. Engem érdekelne, hogy a kedves sógornő a 3 gyerekével és a párjával ÖTEN mekkora házban lakik? Esetleg lakásban? Esetleg csak lakásban. Azt a mindenit! Az nem zsúfolt? Mert ha öt szoba hét főre szerinte agyon zsúfolt, akkor remélem az ő öt fős családjára van legalább ugyanakkora ház, ha nem nagyobb.
2015. jan. 19. 02:44
 48/60 anonim ***** válasza:
60%
Hahaaa...törölteti a hozzászólást amiben érdeklődtem, hogy dolgozik-e ő és a párja... ha ez ennyire sértő, akkor valszeg a válasz: NEM. Tehát csak potyogtatná a gyerekeket más nyakára.
2015. jan. 19. 06:16
 49/60 anonim ***** válasza:
50%

igen.. a kérdezo torolteti a kérdéseket, válaszokat, amik neki nem tetszenek :)

ezért is kamu ez, vagy tényleg még gyerek a kérdezo.

2015. jan. 19. 06:37
 50/60 anonim ***** válasza:
26%
Remélem nem sikerül összehozni azt a szerencsétlen gyereket... soha...vagy amig nem lesz külön lakás. Ne csak gyereket összedugni legyen esze a kedves hölgynek.
2015. jan. 19. 08:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!