Tényleg zsúfoltan élünk egy babához?
A sógornőd nem irígy, hanem előrelátó.
Remélem nem te vagy az a kérdező aki panaszkodott, hogy a velük lakó gyerekek milyen hangosak. Ott is ugyanígy voltak. Mert akkor ebből lesz ám még botrány ha a másik két gyerek meg mer szólalni ha a baba aludna.
Az hogy 5 szoba van, önmagában nem jelent semmit!
Ez lehet egy nagyon rossz beosztással épült ház is!
Én 39 éves 2 gyerekes anya vagyok, és a konyhámból írok.
Ne szülj oda gyereket, inkább próbáljatok külón kóltözni.
Elóttem már sokan felsorolták az együtt lakás hátrányait. Semmi nincs kőbe vésve, és gondolom, ha ne adja... szakítasz a pároddal, akkor nem akarsz az utcára kerülni.
Egyetlen egy esetben szülnék oda: ha az ott lakókkal tókéletes lenne a kapcsolatom, és mindenki ujjongana a gyerekvállalás ótletétől, és lenne hova mennem a gyerekkel szkség esetén.
"párom unokahuga és két gyerek."
És az ő szüleik?
Néhány embert kihagytál a névsorból, nem?!
én 30 éves vagyok, és igy irom azt, hogy nagy felelotlenségre vall már csak a gondolat is. álljatok a lábatokra!! ne más nyakára szulj..készp.icsamelegmálé
ahogy már tobbszor is irtam, ciki!!!! ezen csak szégyellni valo van.
32 éves ffi vagyok.
mi is a párom szüleinél laktunk, mikor a kislányunk megszületett,jól el voltunk (3 szobás panelban nagyon dokan 😀), viszont 5 héttel a születése után elkészült a mi házunk és kicsi csládommal költöztünk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!