Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tényleg zsúfoltan élünk egy...

Tényleg zsúfoltan élünk egy babához?

Figyelt kérdés
Sógornőm (párom kedvenc testvére) szerint én hülye vagyok amiért én szeretnék gyereket. Szerinte már így is túl sokan lakunk itthon nem hiányzik még egy fő. Tényleg sok 7 fő egy 5 szobás házban? Szerintem a sógornőm csak irígy mert ő nem lakik velünk.
2015. jan. 17. 19:47
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
87%
Már az is sok ahányan most vagytok. Nem ám még egy gyerek... Ne mások nyakára szülj, hanem költözzetek külön. Nem hiszem, hogy bárki irigy lenne rátok.
2015. jan. 17. 21:10
 22/60 anonim ***** válasza:
86%

A sógornőd nem irígy, hanem előrelátó.

Remélem nem te vagy az a kérdező aki panaszkodott, hogy a velük lakó gyerekek milyen hangosak. Ott is ugyanígy voltak. Mert akkor ebből lesz ám még botrány ha a másik két gyerek meg mer szólalni ha a baba aludna.

2015. jan. 17. 21:20
 23/60 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem felejtsd el ezt az egész gyerek projektet. Majd akkor szüljél, ha elköltöztök.
2015. jan. 17. 21:48
 24/60 anonim ***** válasza:
70%
Itt inkább az a kérdés, hogy a gyereknek lenne-e saját szobája? Mert amíg pici, addig oké, hogy egy szobában van a szülőkkel, de később? Lenne saját helye?
2015. jan. 17. 22:31
 25/60 anonim ***** válasza:
22%
Mondjuk a nagyon vagány beugatókra azért én kíváncsi lennék szemtől-szemben. Lemerném fogadni, hogy 90% tizenéves és a gyerekszobából ír.
2015. jan. 18. 00:25
 26/60 anonim ***** válasza:
65%

Az hogy 5 szoba van, önmagában nem jelent semmit!

Ez lehet egy nagyon rossz beosztással épült ház is!

2015. jan. 18. 07:11
 27/60 anonim ***** válasza:
89%

Én 39 éves 2 gyerekes anya vagyok, és a konyhámból írok.

Ne szülj oda gyereket, inkább próbáljatok külón kóltözni.

Elóttem már sokan felsorolták az együtt lakás hátrányait. Semmi nincs kőbe vésve, és gondolom, ha ne adja... szakítasz a pároddal, akkor nem akarsz az utcára kerülni.

Egyetlen egy esetben szülnék oda: ha az ott lakókkal tókéletes lenne a kapcsolatom, és mindenki ujjongana a gyerekvállalás ótletétől, és lenne hova mennem a gyerekkel szkség esetén.

2015. jan. 18. 07:54
 28/60 anonim ***** válasza:
51%

"párom unokahuga és két gyerek."

És az ő szüleik?

Néhány embert kihagytál a névsorból, nem?!

2015. jan. 18. 12:02
 29/60 anonim ***** válasza:
71%

én 30 éves vagyok, és igy irom azt, hogy nagy felelotlenségre vall már csak a gondolat is. álljatok a lábatokra!! ne más nyakára szulj..készp.icsamelegmálé

ahogy már tobbszor is irtam, ciki!!!! ezen csak szégyellni valo van.

2015. jan. 18. 12:20
 30/60 anonim ***** válasza:
49%

32 éves ffi vagyok.

mi is a párom szüleinél laktunk, mikor a kislányunk megszületett,jól el voltunk (3 szobás panelban nagyon dokan 😀), viszont 5 héttel a születése után elkészült a mi házunk és kicsi csládommal költöztünk is.

2015. jan. 18. 13:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!