Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan "menthetem" meg a...

Hogyan "menthetem" meg a párom az anyjáéktól?

Figyelt kérdés
A párom 21 éves, dolgozik, de a szüleivel él még. 2 hónapja vagyunk együtt, de megismerni se hajlandóak, mert van gyerekem és pár évvel idősebb vagyok. Teljesen kikészítik, tönkreteszik őt lelkileg, idegileg. Elnyomják és nem mond ellent, hogy ne veszekedjenek. Szeretnék rajt segíteni.
2015. jan. 3. 20:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9: nem, nem csak te, viszont így nem igazán fogalmaz egy férfi! :)
2015. jan. 3. 20:55
 12/18 anonim ***** válasza:
Valóban nem lehet tudni,hogy férfi vagy nõ a kérdezõ.
2015. jan. 3. 20:59
 13/18 anonim ***** válasza:
38%

7esnek tökéletesen igaza van! Hagyd a fiatalokat békében, keress magadhoz valót! Megértem a szüleit!

Off: kár hogy ez a pasi is igénytelen:(

2015. jan. 3. 20:59
 14/18 anonim ***** válasza:
44%
Már megint ez a hülye páromozás. Mi ez az új divat? Fogalmazd meg normálisan, hogy barát vagy barátnő, és abból a nemét is megtudjuk szerencsétlennek. Először én is úgy értettem, hogy a kérdező a nő, de visszaolvasva, tényleg nem egyértelmű, csak a stílusból lehet következtetni.
2015. jan. 3. 21:10
 15/18 anonim ***** válasza:
41%
Itt két különböző dologról van szó: a te viszonyodról a szüleihez, és az ő viszonyáról a saját szüleihez. A felnőtté válás első jele lenne, ha a fiú önálló élethez kezdene egy szüleitől külön háztartásban. Ha ott lakik náluk, függőségben él. Érzelmi függőségben is. Ne vedd a szívedre, ha a szülők nem akarnak téged személyesen megismerni. Ezeknek (főleg a mamának) a szülőknek úgysem lenne egyik barátnő sem ELÉG JÓ. A barátnő az ellenség, aki ELVESZI AZ Ő KICSI FIUKAT. Az életkorod, meg, hogy gyerekes vagy, csak kifogás az édes(JÓ)szülőktől. A tanácsom az, hogy próbálj pártatlan maradni, bármennyire is nehéz. Csak a fiú léphet ebben a dologban. Kérdés az, hogy akarja-e, hogy képes-e rá? Mi szól az ellen, hogy külön költözzön, és az életét a saját kezébe vegye? Ha téged is akar, meg a szülei által biztosított kényelmes életet, nem fog menni. NEKI KELL ÁLLÁST FOGLALNIA EBBEN A DOLOGBAN. Ha te sajnálod őt és vele szenvedsz, azzal magadnak nem teszel szívességet. Fiatal még a kapcsolatotok, még nem ismered őt jól. Csak az áldozatot látod a barátodban. De mi van, ha jól érzi magát ebben a szerepben és nem is akar változtatni rajta?
2015. jan. 3. 21:13
 16/18 anonim ***** válasza:
19%
Ha lenne rá igénye, nem így élne. Magától kell felnőnie. Az anyukája akarsz lenni? Családi pótlék már nem jár rá...
2015. jan. 3. 21:18
 17/18 anonim ***** válasza:
19%
Én a 15-ös vagyok: ha a kérdező fiúnemű, akkor is ugyanaz a válaszom. Tessék kicserélni a "fiuk" kijezezést a "lányuk"-ra. Teljesen mindegy, milyen nemű a kérdező. Nekem azt sugallta, hogy a női partnertől, a barátnőtől jött a kérdés.
2015. jan. 3. 21:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, hogy férfi vagy nő. Miért, akkor jönnének a nemre szabott válaszok?
2015. jan. 4. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!