Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan "menthetem" meg a...

Hogyan "menthetem" meg a párom az anyjáéktól?

Figyelt kérdés
A párom 21 éves, dolgozik, de a szüleivel él még. 2 hónapja vagyunk együtt, de megismerni se hajlandóak, mert van gyerekem és pár évvel idősebb vagyok. Teljesen kikészítik, tönkreteszik őt lelkileg, idegileg. Elnyomják és nem mond ellent, hogy ne veszekedjenek. Szeretnék rajt segíteni.
2015. jan. 3. 20:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%
Probálj meg ne segiteni rajt!!!!!! Felnött. (Vagy te nem tartod annak????????)
2015. jan. 3. 20:17
 2/18 anonim ***** válasza:
87%
Csatlakozom: mindenkinek magának kell felnőnie, nem szabad benne segíteni.
2015. jan. 3. 20:21
 3/18 anonim ***** válasza:
64%

Felnőtt férfi, szerintem ne akard "megmenteni" a saját szüleitől. Az ő feladata, hogy kiálljon a saját döntései mellett - nem élheted helyette a életét ilyen értelemben sem, és nem oldhatod meg a szüleivel való konflikusokat sem helyette.

Szerintem a legjobb, amit ebben a helyzetben tehetsz, hogy semmi rosszat nem szólsz a szüleire, csak akkor adsz neki bármifajta tanácsot ezzel kapcsolatban, ha ó kéri, és leginkább megpróbálsz a kettőtök kapcsolatára koncentrálni, és arra törekedni, hogy ti ketten minél nagyobb harmóniában legyetek, és érezze a te szeretetedet és a támogatásodat.

2015. jan. 3. 20:25
 4/18 anonim ***** válasza:
66%
Az előzőnek igaza van. Maximum annyit tehetsz, hogy mondjuk fél év együtt járás után felajánlod neki, hogy a te ajtód nyitva áll előtte, bármikor jöhet hozzád. Ez kvázi összeköltözés, szóval csak akkor tedd, ha úgy is gondolod.
2015. jan. 3. 20:28
 5/18 anonim ***** válasza:
53%
Sehogy. Senkit nem lehet megmenteni saját magától. A párod vagy felnő és megtanul felnőttként viselkedni és ellentmondani a szüleinek, vagy gyerek marad örökre. Semmi közöd a szüleivel való viszonyához. Ha igazi férfi lesz, akkor úgy is fog viselkedni. Egy gyereket már nevelsz, ne akarj kettőt!
2015. jan. 3. 20:32
 6/18 anonim ***** válasza:
68%
Amint látod ez a 21 éves pasi még nem nõtt fel!En megértem a szüleit!
2015. jan. 3. 20:37
 7/18 anonim ***** válasza:
31%
Keress valakit aki a korodhoz illik, ne akaszkodj rá fiatalokra! A gyerekedet neveld és tartsd el te! Megértem a szülőket.
2015. jan. 3. 20:48
 8/18 anonim ***** válasza:
83%
21 évesen sok férfi csak látszólag felnőtt, sőt össze se tudnám számolni az újaimon, hogy hány 30on túli férfi van. Sehogy nem tudsz rajta segíteni, ha a párod családfüggő és ő saját magától nem áll a lábára, akkor önmagától nem mentheted meg.
2015. jan. 3. 20:50
 9/18 anonim ***** válasza:
Csak én értelmeztem úgy, hogy a kérdező a férfi?
2015. jan. 3. 20:51
 10/18 anonim ***** válasza:
76%
8: ne legyél már gusztustalan, pár év mit számít? De bezzeg, ha a férfi lenne az idősebb az nem lenne baj, igaz?
2015. jan. 3. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!