Csak szerintem bosszantó ilyesmit csinálni?
Figyelt kérdés
Anyósjelölteméknél voltunk vendégségben, és a kabátomat egy másik helyiségben hagytam, mint ahol leültünk beszélgetni. Mikor mentem oda a kabátomért távozáskor, az anyósjelöltem röhögve elárulta, hogy míg nem láttam, felpróbálta a kabátomat és majdnem jó rá, csak itt meg ott nem annyira. Hozzáteszem, nem ez az első ilyen, már máskor is felpróbálta a cuccaimat az engedélyem nélkül. Mikor furcsán néztem rá emiatt, rákérdezett, mi bajom, én meg visszaszóltam, hogy szerintem ilyet nem illik csinálni. Később a párom és a szüleim is leoltottak, hogy micsoda egy bunkó vagyok, ebben nincs semmi különös, hogy felpróbálta a ruhámat, nem leprás stb.stb. Csak én akadok ki az ilyesmire, csak szerintem bunkóság az ő részéről ilyet csinálni?2015. jan. 2. 14:22
1/8 anonim válasza:
Nem illik valóban, én is falra tudok tőle mászni.
Ha megkérdi, semmi baj, de az engedélyem nélkül ne már.
2/8 anonim válasza:
A pucér testére húzta fel? Nem? Lett baja a kabátnak?
Inkább örülj, hogy anyóssal hasonló az ízlésetek, ritka az ilyen.
3/8 anonim válasza:
Meg jo, hogy itt meg ott nem jo ra, mert mar el sem engedett volna a kabatba, abban aludt volna. Igazad van, nem illik es miert nem mondhatnad meg anyosnak ezt igy?
4/8 anonim válasza:
Mielőtt te megvetted volna, biztos többen is felpróbálták az üzletben.
Én nem tennék ilyet, de szerintem ez nem egy akkor égbekiáltó bunkóság. De ürügynek jó, hogy utálkozhass anyós felett.
5/8 A kérdező kommentje:
Igen, többen felpróbálhatták az üzletben, ezért szoktam kimosni itthon minden ruhát, miután megvettem. Nem is értem, egy 40-es nő minek huzigálja a huszonéves menyjelöltje ruháit. Talán féltékeny. :D
2015. jan. 2. 15:30
6/8 anonim válasza:
Hát felőlem aztán próbálja. Az én anyósom se nem koszos, se nem büdös, se nem tetves, semmibaja nem lesz se a kabátomnak se semmimnek, ha 3 percre felveszi
7/8 anonim válasza:
Igazad van, én sem szeretem, ha valaki ilyen.
Az a te ruhád, tarthatsz magánjellegű dolgot a zsebében, amihez neki semmi köze! Kérdezze meg!
8/8 anonim válasza:
Na miért lenne már rád féltékeny?nem szerelmes és nem akar hozzá menni a saját fiához.jól írja itt valaki már most kifogást keresel miért utálhasd.na szegény nő meglesz veled a gondja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!