Csináljuk meg anyóséknál a tetőteret vagy gyűjtsünk még?
Figyelt kérdés
Az idén házasodtunk össze, szeretnénk már külön életet, de manapság ez nagyon nehéz. A ház a párom nevén van, mindig azt mondogatják a szülők, hogy majd a miénk lesz stb. Rendes, kedves emberek, de már így nem szeretnénk együtt élni. Szükségünk van egy külön, közös kis térre, ahol elkezdhetjük a közös életünket. A tetőtér sem egy olcsó mulatság, ahogy számolgattam...és még lehet rossz ötlet is, hogy oda költözzünk végre. De még mindig olcsóbb mint egy saját ház. 5 év múlva lejár egy megtakarításunk amiből házat tudnánk venni, de az idő szalad és én addigra babát szeretnék, ha beleöljük a sok sok pénzt a tetőtérbe nem tudom megéri e. Előre is nagyon köszönöm a hasznos tanácsokat.2014. dec. 11. 15:10
11/13 anonim válasza:
Isten ment hogy más házába költözzek és arra költsek.Mi lesz ha megromlik a kapcsolat a szülőkkel vagy a pároddal?
Akkor viszitek a tetőteret magatokkal ? :D
Volt egy ismerősöm aki azt mondta a haverjának mikor az mesélte hogy az asszonynak szilikon mellet akarnak csináltatni és a faszi fizetné, hogy mi lesz ha elváltok visszakéred a szilikon melleket ??? haha vicces de teljesen igaza van, a mai világban semmi sem biztos...
12/13 anonim válasza:
Szülőkkel soha ne lakjon együtt az ember jelenleg bármilyen jó is a kapcsolat. Már csak azért se mert nem történik meg a leválás és megmaradnak részben a a gyermeki szerepek a szülői házban, így nehezebb lesz később a teljes önállósodás..meg majd jön a gyerek aztán az csak konfliktus forrás mert abba (is) tuti bele fognak szólni, még ha jó indulattal is.
13/13 anonim válasza:
Barátnőm egy éve, terhesen mesélte, hogy anyukájáéknál fognak lakni a padláson. Én elmondtam neki, hogy rossz ötletnek tartom. Ő győzködött, hogy pedig milyen jó lesz nekik. Annyira jó volt nekik, hogy most az egyév körüli picivel albérletet keresnek.
Hát nem tudom, te döntesz az életedről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!