Hogyan köszöntsem az anyósomat?
Én amikor először taliztam vele, csókolomot köszöntem, bár akkor még nem volt az anyósom. Mostmár cdak simán "csók"-ot köszönök neki :D
23n
Kedves kérdező : Jót mosolyogtam a kérdéseden mert Én is ebben a cipőben vagyok részben.Pár hónap és 8 éve annak hogy együtt vagyok párommal de még nem találkoztam az ,,anyóssal"(apósom sajnos évekkel ezelőtt elhunyt,de őt se ismertem)mert párom se tartja vele a kapcsolatot x y okokból.De nemrég találkozott vele és talán megváltozott.
Itt jön az hogy hmmm Én is hogy viselkedjek vele ha megismerem végre.Hát csúnyán hangzik de halvány lila f**om nincs,mert biztos ideges is lennék meg nem is.de Én biztosan nem tudnék ennyire ,,hivatalos lenni" hogy jó napot vagy csókolom
12 es vagyok .ahogy az utolsó is írta a csókolómmal ez a probléma hogy lehet elássa az ember egyből magát.Mintha azt mondanám anyósomnak hogy hé vén banya...
Szerintem ha oda kerülök maradok egy hello nál mert még mindig jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!