Sogornom szerint pszihopata vagyok es semmi empatia nincs bennem, mert nem penzelem anyosomat. Szerintetek?
Teljesen megértelek !
Ismerősöm is hasonló cipőben, náluk az anyós számlait, minden költséget is a gyerekei fizetnek, lenne munkája amúgy, szép summát kap költőpénznek is, a több százezres tartozásait is kifizetik a gyerekek, neki is luxus kell, sőt a sajat szülinapra, karácsonyra kívánságlistája van, drága tablet, telefon stb...viszont a különbség az, hogy ott a férj nem akar beszélni róla , tudja hogy nem kóser ez igy, de a lényeg, hogy a mama elit helyen kávezhasson a barátnőkkel.
Max. kapna tartós élelmiszert és megmondanám, hogy nálunk mindig jut neki is egy tál étel, ha jön.
Számlákat nem fizetnék helyette, hisz az hónap elején jön a nyugdíj környékén, szóval direkt halogatta őket, hogy majd ti úgyis kifizetitek.
Sógornőnek meg megmondanám, hogy majd akkor szóljon bele a pénzügyeimbe, ha én is beleszólok az övébe.
"ja látom magam elött hogy az özvegya kisnyugdijas libamájat eszik... te idióta vagy"
Haha, pedig van ilyen. Első komoly kapcsolatomban a párom anyja folyton az egyszem fiát húzta le, ez az egy szem fia 80 ezer forintot keresett. Egyszer voltam náluk a pasimmal látogatóba, bementem a fürdőszobába olyan drága tusfürdők (nem nivea meg ilyen szarok! Ilyen 2-3 ezer egy flakon témáról van szó!) meg pipere cuccok voltak ott, hogy csak nézem. Még a fülpiszkálója is valami luxus szar volt, utána láttam egyszer egy üzletben az árát, majdnem beszartam. Pedig én sem sajnálom magamra a pénzt.
Aztán a fiát egyszer baleset érte, nem tudott dolgozni, fizetett neki a biztosító, az anyja meg egyből telefonált, hogy jaj kéne neki pénz cipőkre meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!