Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A gyámügyi hivatal ilyen...

A gyámügyi hivatal ilyen esetekben mit tesz? Többi lent.

Figyelt kérdés
A barátnőm 15 éves én meg 20 vagyok. Ő terhes lett és össze akarunk költözni. Csak az a baj hogy az anyja meg a nevelőapja (főleg a nevelőapja) ellenünk vannak nagyon. Mi imádjuk egymást és tudjuk hogy együtt maradunk végleg. A barátnőm utálja a nevelőapját és boldogan jönne hozzám csak félünk hogy nem lehetünk együtt. Ezért kérnénk a gyámügy segítségét csak nem tudom hogy az miben és hogyan tudna segíteni. :) Nagyon örülnék a segítségnek ez ügyben. Sértő válaszokat előre is köszönöm de NEM kérek.

2014. nov. 17. 20:26
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
Sajnálom. :\ Nem az én dolgom hogy elhiszed-e vagy sem. ^^ Az a te dolgod mit hiszel. Én írhatok akármit. Rajtad nem változtathatok. Ahogy az embereken sem. :) Sok ilyen kérdést fogok még feltenni hacsak le nem tiltanak. Érdekel az emberek reakciója és az is hogy milyen VALÓJÁBAN a társadalom. :)
2014. nov. 24. 23:15
 42/47 anonim ***** válasza:
58%
Valójában? Szerinted ilyen gyakori, hogy 15 éves lányok szülnek? Az a baj, hogy ilyen kérdéseket teszel fel, annak semmi értelme, mert semmit nem tudsz meg senkiről. Ez egy bugyuta, béna kérdés. Vagy szerinted mi a normális reakció, ha egy 20 éves felcsinál egy 15 évest? Mi lett volna a ratyi-teszten a jó válasz, ó, bölcsek bölcse?
2014. nov. 25. 01:18
 43/47 A kérdező kommentje:
Ha egy érett felfogású ember vagy akkor te is tudod. :) Ha valaki segítséget kér akkor nem ellenségeskedni kéne. :) És igen gyakori csak nem hirdetik. ;) Am nem vagyok bölcs csak helyén van az erkölcsi mércém. :) Ami sok emberről nem mondható el. ^^ Ja és mint ahogy az egyik hozzászóló is mondta ez esetben a baj megtörtént és a legjobb megoldás kell és nem bűnbak keresés. :) Ez lenne az erkölcsileg helyes reakció.
2014. nov. 25. 07:36
 44/47 anonim ***** válasza:
100%

az alapfeltevés, hogy ilyenkor segíteni kell annak, aki bajban van, helyes

azonban itt olyan hangnemet ütöttél meg, ami mindenkinél kiverte a biztosítékot, ezért kaptál ilyen válaszokat

már leírtam egy párszor, de leírom még egyszer, lehet, hogy az erkölcsösséged a helyén van, de roppant gyerekes vagy, az egész megnyilvánulásod

2014. nov. 25. 19:07
 45/47 A kérdező kommentje:
Én a helyedben nem mondanék ilyen sarkos tulajdonságot egy ismeretlen emberre. Az is gyerekes hogy azt hiszed ismersz valakit közben meg teljesen ismeretlen és csak találgatsz. De én itt le is zárom a dolgot részemről. :) Én levontam a következtetésemet a kérdésre kapott válaszokból és ennyi. ^^ De amúgy igaz kicsit túljátszottam a szerepemet. :\ És kijár egy bocsánat azoktól akiket megsértettem. :) De a válaszom és véleményem ugyan az maradt. Ilyen társadalom mellett a világ széthullik mert sajnos az emberek magukat és egymást pusztítják. :) És sajnálom hogy ilyen "béna és gyerekes" volt a kérdésem de most kezdtem ezt az egész "aktivizmust" amivel fel akarom hívni a társadalom figyelmét arra hogy milyen fontos is az erkölcs. :) És úgy érzem első próbának ez nem is volt rossz. :D
2014. nov. 25. 22:33
 46/47 anonim ***** válasza:

egyetlen egy mondatomban nem állítottam, hogy ismerlek, viszont elég jó emberismerő vagyok ahhoz, fel tudjam mérni valakinek a tulajdonságát a megnyilvánulása alapján

nem azt mondom, minden rendben van a világban, de közel sem olyan rossz a helyzet, mint ahogy azt leírod

imádom a számokat, szóval itt muszáj belekötnöm: addig, amíg nem tudsz venni egy minimum 1000 fős mintát, addig ne vonj le túl nagy következtetéseket, ebben az esetben megdől a hipotézised

provokatív kérdésekkel nem érsz el semmit, te is láthatod, már csak ketten írogatunk a kérdésed alá

ennek több oka is lehet:

1.: a válaszolók nem szeretnek sokat olvasni

2.: olyan emberek járnak az oldalra, akik itt vezetik le a mindennapi feszültségüket, vagy az iq-juk nem éri el a szobanövény szintet, esetleg késő este imádnak éjszakai baglyot játszani

3.: kiderült, hogy kamu, nincs miről vitázni

egy szónak is száz a vége, kamu, provokatív kérdésekkel neten keresztül nem lehet elérni semmit, akinek eddig 0 volt az erkölcsi érzéke, annak ezután is 0 lesz

2014. nov. 25. 22:59
 47/47 anonim ***** válasza:
Az erkölcs fontosságát akarod azzal bizonyítani, hogy egy 20 éves felcsinál egy 15 évest?
2014. nov. 25. 23:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!