A gyámügyi hivatal ilyen esetekben mit tesz? Többi lent.
az alapfeltevés, hogy ilyenkor segíteni kell annak, aki bajban van, helyes
azonban itt olyan hangnemet ütöttél meg, ami mindenkinél kiverte a biztosítékot, ezért kaptál ilyen válaszokat
már leírtam egy párszor, de leírom még egyszer, lehet, hogy az erkölcsösséged a helyén van, de roppant gyerekes vagy, az egész megnyilvánulásod
egyetlen egy mondatomban nem állítottam, hogy ismerlek, viszont elég jó emberismerő vagyok ahhoz, fel tudjam mérni valakinek a tulajdonságát a megnyilvánulása alapján
nem azt mondom, minden rendben van a világban, de közel sem olyan rossz a helyzet, mint ahogy azt leírod
imádom a számokat, szóval itt muszáj belekötnöm: addig, amíg nem tudsz venni egy minimum 1000 fős mintát, addig ne vonj le túl nagy következtetéseket, ebben az esetben megdől a hipotézised
provokatív kérdésekkel nem érsz el semmit, te is láthatod, már csak ketten írogatunk a kérdésed alá
ennek több oka is lehet:
1.: a válaszolók nem szeretnek sokat olvasni
2.: olyan emberek járnak az oldalra, akik itt vezetik le a mindennapi feszültségüket, vagy az iq-juk nem éri el a szobanövény szintet, esetleg késő este imádnak éjszakai baglyot játszani
3.: kiderült, hogy kamu, nincs miről vitázni
egy szónak is száz a vége, kamu, provokatív kérdésekkel neten keresztül nem lehet elérni semmit, akinek eddig 0 volt az erkölcsi érzéke, annak ezután is 0 lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!