A gyámügyi hivatal ilyen esetekben mit tesz? Többi lent.
Figyelt kérdés
A barátnőm 15 éves én meg 20 vagyok. Ő terhes lett és össze akarunk költözni. Csak az a baj hogy az anyja meg a nevelőapja (főleg a nevelőapja) ellenünk vannak nagyon. Mi imádjuk egymást és tudjuk hogy együtt maradunk végleg. A barátnőm utálja a nevelőapját és boldogan jönne hozzám csak félünk hogy nem lehetünk együtt. Ezért kérnénk a gyámügy segítségét csak nem tudom hogy az miben és hogyan tudna segíteni. :) Nagyon örülnék a segítségnek ez ügyben. Sértő válaszokat előre is köszönöm de NEM kérek.
Nagyon gáz hogy annyira gyerek vagy hogy még azt sem fogod fel hogy mit csináltál. Ez a legjobb bizonyítványod, arról hogy mennyire felelőtlen vagy és gyerek. Te nem magadnak hanem a saját meg a kislány szüleinek csináltál gyereket. Te nem tudod eltartani! Nem tudsz neki saját otthont biztosítani! Nincs munkád! Nincs Végzettséged. Csak egy büdös nagy ci..ány vagy! Na ezt törltesd mielőtt más is elolvassa, bár sztem már más is rájött erre! Ugyanis azok csinálják a gyerekeket 14-15 évesen a semmibe. Aztán mi meg tartsunk el titeket!
2014. nov. 18. 10:15
32/47 anonim válasza:
Remeljuk szegeny kolykod nem lesz annyira unintelligens, mint te. :'(
Toroltesd, de hidd el az emberek tobbsege, ugyan ezt gondolja. Sz*r lesz meg neked...
2014. nov. 18. 15:53
33/47 anonim válasza:
Ja, de arra jók vagyunk mi férgek, hogy eltartsuk a ribidet meg a kölyködet.
2014. nov. 18. 15:56
34/47 anonim válasza:
De miért nem védekeztetek?
2014. nov. 18. 16:27
35/47 anonim válasza:
te is ember vagy, te szerencsétlen
úgy van, sértődj meg, mint egy kis pisis, gratulálok, csak saját magad járatod le
2014. nov. 18. 20:08
36/47 anonim válasza:
Teherbe ejtesz egy 15 éves kislány és még neked áll feljebb. Ha én lennék a kislány anyja vagy apja már rég kasztráltalak volna.
2014. nov. 18. 20:11
37/47 anonim válasza:
Ember, neked súlyos fejlődési rendellenességed van. Nincs agyad, amivel gondolkodni tudnál. Felcsinálsz egy 15 éves csajt (gondolom te sem lehetsz több), idejössz rinyálni,mert a csaj szülei vadásznak rátok (joggal), ha valaki valami épkézláb ötletet ír, elkezded leoltani itt a jó népet. Egy kicsit nézz magadba apukám. Rájössz te még arra, mekkorát buktál, csak akkor már késő lesz. :)
2014. nov. 19. 05:27
38/47 anonim válasza:
Hu de komoly..
2014. nov. 21. 14:59
39/47 A kérdező kommentje:
Hát oké. XD Érdekesek vagytok. :3 Az alap emberi szintet súroljátok mind. :) Kivétel azoknak akik segíteni jöttek. ^^ Ennek a kérdésnek a célja az lett volna hogy megnézzem hogy ilyen esetben mit reagál a jónép. :) Egy embertársatok segítséget kért. Névtelenül és arc nélkül. Erre az emberek 80%-a gyűlölközik. Amikor "elkezdtem" úgy viselkedni hogy már hisztizek mert oltogatnak akkor meg mindenki szét akar oltani. Vajon valakinek itt eszébe jutott hogy csak kíváncsiságból tettem fel egy kérdést? Mert szerintem nem. :D Viszont az emberek nagyja olyan hogy ha valaki a földön fekszik akkor vagy elmegy mellette vagy bele is rúg. :) Itt az élő példa. Gratulálok társadalom. Megmutattad milyen is vagy valójában. ^^
2014. nov. 24. 23:07
40/47 anonim válasza:
Attól függetlenül, hogy nem hiszek neked: normális válaszokat kaptál volna, ha huszonéves a lány. 15 éves még gyerek. Épp azért, mivel így értelme sincs a kérdésednek, nem hiszem, hogy teszteltél, csak nem mered bevallani, hogy gáz vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!