Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A gyámügyi hivatal ilyen...

A gyámügyi hivatal ilyen esetekben mit tesz? Többi lent.

Figyelt kérdés
A barátnőm 15 éves én meg 20 vagyok. Ő terhes lett és össze akarunk költözni. Csak az a baj hogy az anyja meg a nevelőapja (főleg a nevelőapja) ellenünk vannak nagyon. Mi imádjuk egymást és tudjuk hogy együtt maradunk végleg. A barátnőm utálja a nevelőapját és boldogan jönne hozzám csak félünk hogy nem lehetünk együtt. Ezért kérnénk a gyámügy segítségét csak nem tudom hogy az miben és hogyan tudna segíteni. :) Nagyon örülnék a segítségnek ez ügyben. Sértő válaszokat előre is köszönöm de NEM kérek.

2014. nov. 17. 20:26
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy a Btk-t ki és miért idézte, mert nem mondta meg, hogy ezt a szöveget hogy értelmezi. Az is lehet, hogy a vége elkerülte a figyelmét és fenyegetésnek szánta.
2014. nov. 17. 22:18
 22/47 A kérdező kommentje:
Lehet de akkor besült. XD
2014. nov. 17. 22:19
 23/47 anonim ***** válasza:
100%
Eloszor is ERDEKLODJ a teruletileg illetekes szerveknel. Barhol, ahol segitseget kapsz. Ha mar vegzos vagy, akkor munkat is tudsz vallalni szukseg eseten. Ilyen esetben Te vagy az elso, aki gyamsagot kaphat, szoval a helyedben mar most elkezdenek erdeklodni.
2014. nov. 17. 22:24
 24/47 anonim ***** válasza:
41%
Látom, szorgalmasan törlik a válaszokat.
2014. nov. 17. 22:45
 25/47 A kérdező kommentje:
Mert nem a kérdéshez tartoztak hanem csak vitáztak. :)
2014. nov. 17. 22:45
 26/47 anonim ***** válasza:
64%
Légyszi ezt is töröltesd: két életet tettél tönkre.
2014. nov. 17. 23:00
 27/47 anonim ***** válasza:
51%

miért vita, ha leírom a véleményem? :)

ez egy ilyen oldal

ha kiírtál egy kérdést, viseld a következményeit és tűrd a kritikát

2014. nov. 17. 23:17
 28/47 anonim ***** válasza:
80%
15 évesen még semibe se dönthet, 20 éves felnött mért nem tud gumit huzni és nem elcseszni egy buta kislány életét
2014. nov. 17. 23:20
 29/47 anonim ***** válasza:
64%
Szegény gyerek. Szerencsétlen nagyszülők. Őket sajnálom, titeket nem, ti csak szimplán buták vagytok és az a baj hogy nemcsak a saját életeteket cseszitek el, hanem másokét is. Nembaj, majd a nagyszülők felnevelik szegény beteget. A legnagyobb baj amúgy, hogy nemcsak buta vagy, hanem fellengzős is. Nem lett volna jobb előbb felnőni mielőtt gyereket csinálsz? Mondjuk ahhoz ész is kellene.
2014. nov. 17. 23:22
 30/47 anonim ***** válasza:
60%
Uppsz elírtam, a nagyszülők majd felnevelik szegény gyereket.
2014. nov. 17. 23:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!