Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az apósok miért sokkal rendese...

Az apósok miért sokkal rendesebbek mint az anyósok?

Figyelt kérdés
Ebben a kategóriában a legtöbb kérdés arról szól, hogy anyós milyen gyökér. NAgyon kevesen panaszkodnak az apósról. Miért van ez? az apósok miért tudnak normálisak lenni?
2014. nov. 9. 13:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Az apósok közül a "gyökerek", ahogy te írod, inkább a vőket nézik rossz szemmel, főleg ha a lányuk apuci szeme fénye. De a férfiak ritkábban panaszkodnak ilyen oldalakon családi konfliktusokról, amit látok, annak a legtöbbje is inkább az anyagiakról szól (ki mennyit keres, gyerektartással kapcsolatok kérdések, ki kinek tartozik a családban, stb.).
2014. nov. 9. 17:15
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ebben a kategóriában több nő írhat, vagy több nő írja ki a problémáját, mint férfi. Az apósoknak ha van bajuk valakivel, az általában inkább a vejük (nálunk is a férjem jól kijön anyukámmal, de apukámmal... Hajjaj!)
2014. nov. 9. 17:23
 13/18 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, de nekem apóssal van bajom. Sokkal inkább személyfüggő sztem. Apum imádja a férjem, engem apósom az első perctől utál, mert nem vagyok behódoló típus..
2014. nov. 11. 08:47
 14/18 anonim ***** válasza:
Én mondjuk jóban vagyok anyóssal és apóssal is de talán apóssal még jobban is kijövök. Mindketten nyugodt tipusok vagyunk..anyós meg a drága párom meg ugyanolyan csak az én igazam és én mindent tudok tipus, így mikor ők vitáznak, mi apóssal csak nézzük őket majd egymásra nézünk és jót mosolygunk. Jól el szoktunk beszélgetni és imádom mikor sztorizgat nekünk a gyerekkoráról :D
2014. nov. 11. 11:27
 15/18 anonim ***** válasza:
38%
Egyszerű a válasz. A nőkkel sokszor csak a baj van. Főleg, ha több van egy helyen. Munkahelyen is ahol sok a nő, ott egész nap a pletyka és egymás gyilkolása megy munka helyett. Otthon miért lenne másképp?
2014. nov. 12. 09:51
 16/18 anonim ***** válasza:
15-ös jól rávilágítottál a lényegre :P
2014. nov. 12. 13:15
 17/18 anonim ***** válasza:
23%

"Munkahelyen is ahol sok a nő, ott egész nap a pletyka és egymás gyilkolása megy munka helyett."

Ez annyira elterjedt duma és zömében férfiaktól hallom, csak azt nem értem, ki kezdte és melyik kisujjából szopta ki. Tapasztalataim szerint körülbelül egyforma esély van munkahelyi konfliktusokra sok nő és sok férfi között. Legfeljebb kicsit másképp zajlanak ezek. A legjobbnak a kb. hasonló arányt találtam. Még jó, ha több nő egy férfi (akad pár nő, aki ilyenkor körülrajongja azt az egy szem férfit), több férfi egy nő esetében a csajnak viszont többnyire szívás.

2014. nov. 15. 08:35
 18/18 anonim ***** válasza:

"Ez annyira elterjedt duma és zömében férfiaktól hallom, csak azt nem értem, ki kezdte és melyik kisujjából szopta ki. "

Elég nyitott szemmel járni. Lehet ti nők ezt már észre sem veszitek. De egy külső férfi megfigyelő látja, hogy mi megy. És ez nem azt jelenti, hogy férfiak között nincs konfliktus vagy minden nő között van. De teljesen más jelleggel művelik a nők.

2014. nov. 15. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!