Anyukák, anyósok! Lenne nálatok esélye a lányotok volt párjának?
Figyelt kérdés
Ha egy vonzó, férfias férfi lenne?2014. febr. 2. 19:23
2/30 anonim válasza:
Ez a legalja....te jó ég már semmi semszent????????????? Hogy erezne a lány???????? Undorito
4/30 A kérdező kommentje:
Ha már nincsenek együtt meg nem volt nagy, fájdalmas szakítás akkor mi a baj?
2014. febr. 2. 19:32
5/30 anonim válasza:
Egyrészt minimum 20 év különbség. Másrészt basszus a lányod exe. Ha te tudnál vele úgy járni,hogy tudatában vagy annak,hogy a lányodnak is ezeket mondta, a lányodat is azzal a nyelvvel csókolta, és a lányodat is úgy dugta akkor szerintem nem túl erkölcsös nő lehetsz.
6/30 anonim válasza:
Már csak a korkülönbség miatt sem... Arra nem gondolsz, hogy a srácnak csak dugnivaló MILF vagy, akit jól ki lehet röhögni a haverokkal? Épeszű jóképű, jótestű férfinak sose kéne egy nála sokkal öregebb nő.
7/30 anonim válasza:
Ezek szerint te az anyós vagy??
8/30 anonim válasza:
...pedig számtalan példa van rá! Lehet, hogy ők is itt "pfujjjognak"?
9/30 A kérdező kommentje:
Én az Ex vagyok, egyébként meg az utolsónál a pont, sok anyós meg se várja, h vége legyen a kapcsolatnak, hanem már közben is lefekszik a vejjel.
2014. febr. 2. 19:44
10/30 anonim válasza:
Hát én ezt el nem tudok képzelni. Dejó,hogy anyámnak férje van , így valószínűleg nem próbálja ki utánam az összes pasimat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!