Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyukák, anyósok! Lenne...

Anyukák, anyósok! Lenne nálatok esélye a lányotok volt párjának?

Figyelt kérdés
Ha egy vonzó, férfias férfi lenne?

2014. febr. 2. 19:23
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Már a kommentem is töröltették, amiben leírtam, h elég érdekes, h félreértik a kérdést, mikor a magyarázatban leírtam, h férfias, vonzó egyénről van szó és valszeg nem véletlen írtam oda.

Azért ez szánalmas, h nem beismeri valaki a hibáját, hanem még törölti a kommentet!

2014. febr. 3. 08:06
 22/30 anonim ***** válasza:
70%

Abban az esetben ha ez megtörtént, örülhetsz, hiszen 99%, hogy egy anya lánya kapcsolatot tettél tönkre. Felfogod ezt? Valószínűleg sosem bocsátja meg a lány (a te exed) hogy az anyja így átverte.

Mindemellett ritka gerinctelen alak lehetsz. Öcsin, meg a fateron, ne adj isten a nagymamin nem akarsz átmenni? Vagy az már a te pocidnak is kemény lenne?

2014. febr. 3. 09:36
 23/30 anonim ***** válasza:
48%

Mivel az n édesanyámnak már 17 évesen az olt a baja, hogy az udvarlóim miért "kisfiű k" a vonzőal nem volt baj...de szerinte nemnvoltak férfiasak... Akkor én el tudom kpzelni, hogy egy anya nem örül ha a lányánák újra prőbálkozik egy szerinte se nem férfias, se nem vonzó exe..

De amúgy az "anyós" miatt hittem végleg azt, hogy a lányának, mert azt hittem te vagy a férfi, aki össze akar jönni a csajjal, de az anyós ellenzi, vagyis meg akarja dumálni a csajt:) vagy pedig úgy viselkedik veled, mint a kapcaronggyal..

Nálunk a családban volt ilyen... Elsőre anyósm és a srác kijöttek, 2-odjára esélye nem volt a fiúnak, eljátszotta az esélyét, pedig a csaj miatt szakítottak először is, emiatt is mentek szét végül..

2014. febr. 3. 09:46
 24/30 anonim ***** válasza:
76%
Alacsony intelligencia szintű, és beteg embere vall, aki képes lenne az exének az anyjánál bepróbálkozni. Undorító és szánalmas, ha így akarsz bosszút állni az exeden.
2014. febr. 3. 12:08
 25/30 anonim ***** válasza:
30%

Vonzó, férfias férfi vagy? :D

190 cm fölött van a magasságod, kockahasad van, széles vállad és szabályos szép arcod van? :D

2014. febr. 3. 12:16
 26/30 anonim ***** válasza:
60%
Nagyon vonzó lehetsz..a vonzó pasik nincsenek rászorulva exanyóskra..a vonzó pasik után kapkodnak a lányok és nem kellene azon agyalnod,hogy hányan utálnának meg ha esetleg megdöntenéd az exanyóst...vagy úgy vagy vele h ő már úgyis ismer és szóbaáll veled? Biztos nagyon jóképű is lehetsz....(ez irónia volt)azt az anyát nem is véleményezném inkább,aki bele is menne..de te ritka egy elmebeteg ipse lehetsz..
2014. febr. 3. 12:33
 27/30 anonim ***** válasza:
48%
Teljesen egyetértek az utolsó hozzászólóval!
2014. febr. 3. 13:01
 28/30 anonim ***** válasza:
2014. febr. 3. 14:09
 29/30 anonim ***** válasza:
Atyaég. Hát először is, a lányom férje 25 évvel fiatalabb nálam, tehát az anyja lehetnék. Olyan, mintha a fiam haverjával jönnék össze, csak még gusztustalanabb. Soha. Nem hoznám ilyen helyzetbe a lányomat. MÁsrészt meg volt annak oka, hogy ők szakítottak. Ha a lányom dobta ki, annak volt oka, ha meg ő dobta a kislányomat, összetörte a szívét, ne is lássam többet!
2014. febr. 3. 21:43
 30/30 Raktarosjoe válasza:

Nem mese ment a gyerekszobádban esténként?

Az egy dolog, hogy bejönnek az idősebb nők némi anyakomplexus kis gusztustalansággal fűszerezve, de család legyen már szent. Meg tisztában vagyok vele, hogy a nők sem angyalok, de azért anyai ösztön csak létezik. Előbb folytana meg szerintem egy párnával mint, hogy érzéki együttlétet folytathass vele. De sok sikert, meg élményt! Komolyan! :D

2014. febr. 8. 00:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!