Anyukák, anyósok! Lenne nálatok esélye a lányotok volt párjának?
Már a kommentem is töröltették, amiben leírtam, h elég érdekes, h félreértik a kérdést, mikor a magyarázatban leírtam, h férfias, vonzó egyénről van szó és valszeg nem véletlen írtam oda.
Azért ez szánalmas, h nem beismeri valaki a hibáját, hanem még törölti a kommentet!
Abban az esetben ha ez megtörtént, örülhetsz, hiszen 99%, hogy egy anya lánya kapcsolatot tettél tönkre. Felfogod ezt? Valószínűleg sosem bocsátja meg a lány (a te exed) hogy az anyja így átverte.
Mindemellett ritka gerinctelen alak lehetsz. Öcsin, meg a fateron, ne adj isten a nagymamin nem akarsz átmenni? Vagy az már a te pocidnak is kemény lenne?
Mivel az n édesanyámnak már 17 évesen az olt a baja, hogy az udvarlóim miért "kisfiű k" a vonzőal nem volt baj...de szerinte nemnvoltak férfiasak... Akkor én el tudom kpzelni, hogy egy anya nem örül ha a lányánák újra prőbálkozik egy szerinte se nem férfias, se nem vonzó exe..
De amúgy az "anyós" miatt hittem végleg azt, hogy a lányának, mert azt hittem te vagy a férfi, aki össze akar jönni a csajjal, de az anyós ellenzi, vagyis meg akarja dumálni a csajt:) vagy pedig úgy viselkedik veled, mint a kapcaronggyal..
Nálunk a családban volt ilyen... Elsőre anyósm és a srác kijöttek, 2-odjára esélye nem volt a fiúnak, eljátszotta az esélyét, pedig a csaj miatt szakítottak először is, emiatt is mentek szét végül..
Vonzó, férfias férfi vagy? :D
190 cm fölött van a magasságod, kockahasad van, széles vállad és szabályos szép arcod van? :D
Nem mese ment a gyerekszobádban esténként?
Az egy dolog, hogy bejönnek az idősebb nők némi anyakomplexus kis gusztustalansággal fűszerezve, de család legyen már szent. Meg tisztában vagyok vele, hogy a nők sem angyalok, de azért anyai ösztön csak létezik. Előbb folytana meg szerintem egy párnával mint, hogy érzéki együttlétet folytathass vele. De sok sikert, meg élményt! Komolyan! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!