Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti mit szólnátok...

Szülők! Ti mit szólnátok hozzá, ha a lányotok 16 évesen már nemi életet szeretne élni?

Figyelt kérdés
2014. febr. 1. 15:55
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
34%

16 évestől már belefér...

főleg, hogy manapság már 12-13-14 évesek nagyban csinálják :S

2014. febr. 1. 16:09
 2/20 anonim ***** válasza:
78%
Mennyi ideje van együtt a párjával? Amúgy, hogy ha rendesen elmagyaráztam neki mindent, mint védekezés, terhesség, annak megszakítása, és tisztában is van velük, akkor nem félnék, de ha csak pár hete, egy-két hónapja vannak együtt a sráccal, akkor még szólnék neki, hogy várjon, és megértetném vele, hogy nem a szexszel van bajom, hanem attól féltem, hogy rossz tapasztalat lenne neki. Elmondanám neki, hogy csak akkor tegye meg, ha tényleg készen áll rá, ne cak a fiú, vagy a környezete nyomására, illetve megmondanám neki, hogy ha kérdése van, vagy valamire szüksége van ( fogamzásgátló, vagy óvszer ), akkor nyugodtan szóljon, és megbeszéljük, elintézzük. :)
2014. febr. 1. 16:11
 3/20 anonim ***** válasza:
39%
Csalódnék benne.
2014. febr. 1. 16:21
 4/20 anonim ***** válasza:
60%
Nem tetszene.
2014. febr. 1. 16:21
 5/20 anonim ***** válasza:
64%
Fiam van. 15 és fél évesen kezdtem. Mit szólhatnék???
2014. febr. 1. 16:22
 6/20 anonim ***** válasza:
84%

ha fel van világosítva(ergo rendesen védekeznének), és már elég ideje együtt van a barátjával + ismerem is a fiút, akkor nem látnám akadályát. Inkább engem kérdezzen meg ha valami baj van,szeretne valamit tudni, illetve bízzon bennem eléggé, mintsem hazudjon és titokba csinálja az egészet (esetleg felelőtlenül).

Aki tiltva nevel hazudni tanít.

2014. febr. 1. 16:35
 7/20 anonim ***** válasza:
11%
Mekkora hülyeség ez a tiltva nevel hazudni tanít dolgo. Akkor is simogasd meg a kicsi buksiját mikor abortuszra megy.
2014. febr. 1. 16:44
 8/20 anonim ***** válasza:
25%

Semmit én már 14 évesen dugtam a csajokat!

23F

2014. febr. 1. 16:50
 9/20 anonim ***** válasza:
92%

következetesen kell nevelni a gyereket, de ha mondjuk a szülők 14-16 éves korban jönnek rá hogy valami őszinte szülő-gyermek kapcsolatot ki kéne alakítani az ott már régen rossz. Szóval ettől is függ.

De ez a mondás teljesen igaz. És ha a gyereked megmeri tőled kérdezi, védekezik és tisztában van a dolgokkal, akkor nem fog 16 éves korában abortuszra menni.

Mondjuk alapból nem értem ezt az aburtosz dolgot, akkor egészen addig amíg nincs meg a kellő háttér(párkapcsolat, érzelmi felkészültség, pénz, ház stb) akkor egészen addig ne is létesítsünk szexuális kapcsolatot? Mert ez a legtöbb 18-22 évesnek sincs meg (tisztelet a kivételnek természetesen!)

Az abortusz szörnyű és persze senki nem kivánja a gyerekének(vagy bárkinek), de aki kellőképpen tesz ellene, annak nem kell átélnie.

2014. febr. 1. 16:53
 10/20 anonim ***** válasza:
12%

Utolsó akkor ha kocsit kér is meg kell venni neki mert nem tilthatóm el tőle, hisz max ellopja.

De igen hülyeség.

2014. febr. 1. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!