Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti mit szólnátok...

Szülők! Ti mit szólnátok hozzá, ha a lányotok 16 évesen már nemi életet szeretne élni?

Figyelt kérdés
2014. febr. 1. 15:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
28%
Nem szeretném... Még ráér 1-2-3 vagy akár több évet is várni. Az ég világon SEMMIRŐL nem marad le...
2014. febr. 1. 16:58
 12/20 anonim ***** válasza:
70%
16 évesen még hagyján, ennyi idősen legyen. 1 évvel korábban azért még furcsállnám, nem hogy korábban...
2014. febr. 1. 16:59
 13/20 anonim ***** válasza:
90%

Eléggé ki lettek forgatva a szavaim. A kocsi egy pénz érték, amit ha nem tud magának megteremteni, és a szülők nem akarnak adni, akkor oké,, nem kap, megveszi saját pénzből, amikor lesz neki.

A lopás bűncselekmény. A szex 14 éves kor fölött nem az.

De a szüzesség, vagy a lány teste netán a szülők tulajdona, vagy pénz értéket képvisel?(hogy a mostani esetet vegyük példának) Nos igen azt a párcsomag gumi, vagy 3 hónapnyi tabletta árát.(amit akár a lány zsebpénzből is megvesz, barátjával felezik stb)

2014. febr. 1. 17:00
 14/20 anonim ***** válasza:
82%

Először is furcsállanám, ha ehhez az engedélyemet kérné, ellamentálnék kicsinyég, hogy "kitől lehet ez a gyerek":))) - mert, hogy nem az apjára ütött ez esetben, az zicher.

Ha tájékoztatna, akkor újólag felhívnám a figyelmét a védekezés fontosságára, javasolnám, hogy a közeljövőben azért keressen fel egy nőgyógyászt ezzel kapcsolatban, folyósítanám a fogamzásgátláshoz szükséges anyagiakat, és eredményekben gazdag sikeres jóéjszakát (délutánt, akármi) kívánnék:)

2014. febr. 1. 17:19
 15/20 anonim ***** válasza:
58%

Gondolom eddigre felvilágosítottam volna, és megmondtam volna neki, ha bármi baja van, forduljon hozzám.

Abban az esetben "tiltanám" ha nem vár eleget a dologgal (tehát mit tudom én 2 hét után lefekszik a barátjával mert az sürgeti).

Én is 16 évesen vesztettem el a szüzességem, fél év várakozás után. Utána még 3,5 évig jártam a fiúval.

2014. febr. 1. 18:08
 16/20 anonim ***** válasza:
73%

Én örülnék neki, hogy ezt a tudomásomra hozta és megbízik bennem.

Akik itt ezt elítélik és ezeket a szülőket is, szerintük az ő gyerekük nem ezt teszi? Ugyan már kérem, sőt mi több, talán már korábban is. Legyünk már reálisabbak.

Maradj szerintem a bizalmasa, beszéljetek továbbra is erről, a védekezés fontosságáról is.

2014. febr. 1. 18:55
 17/20 anonim ***** válasza:
62%
Megbeszélném vele, hogy szerintem jó lenne legalább egy évet várnia ezzel.
2014. febr. 1. 19:11
 18/20 anonim ***** válasza:
18%

# 16/17

Nem szerintem hanem tudom, hogy nem.

2014. febr. 1. 19:54
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

kezdjük azzal, hogy úgy nevelném, hogy már a kezdetektől tudjon arról hogy miért fontos a védekezés, és hogy kivel érdemes kapcsolatot kezdenie.

ha látom rajta hogy a saját érdekében belátja ezeket, akkor nem aggódnék rajta hogy 16 évesen szexel.

én 17 évesen vesztettem el a szüzességem, pont optimális volt.

2014. febr. 1. 20:47
 20/20 anonim ***** válasza:
43%

"Nemi életet szeretne élni"? Te kérsz engedélyt a szüleidtől hogy dughass? Nevetséges.

"Ráérmég, az égvilágon SEMMIRŐL nem marad le" ?? Mivan? Te miről beszélsz? Minden év amit testi örömök nélkül éltél, azt testi örömök nélkül élted le..

Mit mondhatnék neki? Azt hogy mindenki más is ebben a korban kezdi.

Nevetségesnek tartom azokat a szülőket, akik a felvilágosítás hiányára, pontosabban a saját szülői képességeik hiányára hivatkozva "megtiltja" a gyerekének hogy örömét lelje az életben.

Ha nekem valaki azt mondaná hogy nem dughatok, képen röhögném. És én is, a barátnőim is, és az ismerőseim is 14-16 évesen kezdtünk el szexuális életet élni, és egy abortusz sem fordult elő egy ismerősömmel sem. Ennyit az abortusz dologról.

2014. febr. 2. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!