Miért utálhat az anyósom?
Kicsivel több, mint 2 éve élek együtt a párommal.
Kb, egy hónaposak voltunk, mikor bemutatott az édesanyjának.
Már akkor sem voltam neki szimpatikus valamilyen oknál fogva.
Nem nevelte a fiát, páromat kb 20 évesen elzavarta otthonról, és a mamájához költözött.(Édesanyja anyukájához)
Az édesapját nem is ismeri.
Párszor jártunk hozzájuk ebédre, de akkor sem szólt hozzám soha. Én próbáltam közeledni, páromat pumpálni, hogy kicsit többet járjunk az anyjáékhoz, hogy ne legyen ilyen negativ meg flegma mindig.Hozzáteszem, az anyja anyukája nagyon szeret engem.Sohasem értettem, hogy miért nem vagyok neki szimpatikus. 7 év van köztem és párom között.
Az iskolát nem végeztem el, abbahagytam családi okok miatt.
Gondoltam ez nem tetszik neki.
Dehát fogalmam sincs.
Már most arra a szintre jutottunk, hogy kisbabát várok.
El akartunk menni közölni a hirt, de párom találkozott vele, és elmondta neki.
Aztán már ez volt a baj..miért nem mentünk elmondani??
Menni akartunk, csak nem tudtuk mikor és hogyan, mikor tudjuk mind a ketten hogy nem szeret az anyja.
Anno kölcsönkértünk tölük 50ezer forintot, aztán egyszercsak szóltak, hogy kéne.. oké, megadtuk.
De hogy milyen módon szóltak,hogy kéne a pénz!!
Felhivták az én édesanyámat, orditva, kiabálva, hogy azonnal vigyük a pénzt, mert baj lesz ha nem.
Begurultam, nem birtam tovább. lesétáltam párommal, és megmondtam neki hogy mégegyszer ezt a hangnemet meg ne merje engedni magának, mert ő fog rosszul járni, hogy hazudozik meg összehordja az én családomat mindennek.
Mondtam neki, hogyha nem vagyunk neki szimpatikusak szépen el lehet minket kerülni, nem kell ócsárolni mindenkinek.
Erre a válasz: nem is akarok veled közösködni kislányom.
Oké!!! :D Én meg szépen megmondtam hogy se az unokáját, se a fiát nem fogja addig látni, még velem van!!
szerintem jogosan. bár szart bele az egészbe.
itt véget ért a történet. de még mindig nem tudom, mi vezette ahoz, hogy ilyen negativan álljon hozzánk. soha egy rossz szót nem szólt neki senki, főleg nem én..
Most komolyan, kit erdekel h nem fejezte be az iskolat? Nem a diploma teszi az embert, nekem 2 van es meg soha nem hasznaltam, ettol fuggetlenul szuper h van mert lehet h szukseg lesz ra.
Most 32 eves vagyok de 18 eves koromban megtanultam,h senkit nem nezunk le az iskolai vegzettsege miatt es csak azert mert en spec. Mashogy csinalom az eletem es horribile dictu abszolut nem ertek egyet a kerdezo eletevel, attol meg nem biztos, h a kerdezo alapvetoen rossz, lebecsmerelendo csak mas.
Sosem lehet tudni, hogy ki es hol szocializalodott szoval ha az anyosa csak emiatt nem szereti, akkor az rola allit ki szegenysegi bizonyitvanyt, nem a kerdezorol.
Abban viszont egyetertek a tobbi hozzaszoloval, hogy a penzt mindig meg kell adni mielott szolnak:-)Nem gondolom, hogy utal csak nem tud mit kezdeni a helyzettel, hidd el ez majd valtozik, csak turelem kell hozza es szeretet.Ne tiltsd el az unokajatol, mutasd meg, hogy te sokkal jobb ember vagy nala.
Ne haragudj, de ennyi infó alapján te sem vagy szimpatikus nekem.
De azt ne feledd, hogy TE nem vagy szimpi neki, az unokája és a fia a családjába tartozik, te nem tilthatod meg neki, hogy kapcsolatban legyen velük.
Neked nem volt még olyan, hogy valaki elsőre sem volt szimpatikus, és később sem lett az? Na, te is ilyen vagy neki.
# 12/13
Persze egy bizonyos szint felett nem számít a papír.
De azért azt ne mond, hogy 8 általánossal ugyan olya könnyű munkát találni netalán megélni mint értettségivel szakmával vagy diplomával.
Egy bizonyos szint alatt igenis számít a papír.
Nem vagy iskolázatlan???
8 általánosod van! Az annyit tesz, hogy nem vagy analfabéta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!