Nagyon kedves fiatalos no az anyosjeloltem,es tisztaban van a kinezetevel.Baratomat kiskoraban a mamaja nevelte szinte (egyetlen kis fiu unoka) masfel eve vagyunk egyutt.Most az iskola miatt sokat vagyunk naluk.Mindig mikor jovunk hozunk magunknak es neki enni hogy ne kelljen bibelodnie,segitunk gerebjezni,fat pakolni,viragot locsolni,stb..De valami sose jo.Mert mindig mi vagyunk a szarok h srmmit nem csinalunk.Mit kezdjekmar vele?
A stílusodból egyértelműen kiderül, hogy buta vagy, tahó, neveletlen és nagyszájú. Ha kicsit kevesebbet képzelnél magadról, akkor lehet, hogy megértenéd a BARÁTOD ANYUKÁJÁNAK a problémáját. Anyósjelöltnek hívni meg ritka nagy bunkóság, pláne 16 évesen. Magaddal kéne kezdeni valamit, mielőtt szájba tenyerel valaki ezért az ordenáré stílusért.
2014. okt. 19. 18:59
22/28 anonim válasza:
Szerintem pasik helyett magaddal foglalkozz mert még nagyon gyerek vagy!!
2014. okt. 19. 19:13
23/28 A kérdező kommentje:
Jolvan itt ti mindannyian ogazo magyarok vagytok:D a segitseg minek csak b.sszuk le h gyerek meg stb.Aztan lehet az en kapcsolatom tovabb tatt mint a tietek. A normalis valaszoloknak: nem logok a nyakukon mert a kapcsolatunk elejen meg nalunk voltunk tobbet. Sot most 2hete van az hogy hetkozben itt vagyunk es akkor is a baratom szobajaban vagyok ha nem epoen nekik segitek. :) koszonom a normalis valaszokat
2014. okt. 19. 20:00
24/28 anonim válasza:
Kerlek az "anyos" szot ne hasznald. Rohejesen hangzik egy 16 eves lanytol, meg amugy sem vagytok meg hazasok, hogy igy nevezd. Nem rosszindulatbol, csak na... En sem irom/ mondom, holott csak 3 evvel vagyok idosebb nalad, es tobb mint ket eve egyutt vagyok a baratommal es hosszutavra tervezzunk. Nem tudnam "anyosnak" vagy "anyukanak" nevezni, a baratom edesanyjat:D. Max. O poenkodik vele.
Szerintem amugy egyszeruen nem kedvel. Vagy csak tipikusan olyan ember , aki mindig mindenbe belekot. Vagy elviseled, es nem veszel rola tudomast, vagy megkered a baratodat, hogy kerdezze meg mi nem tetszik neki.
2014. okt. 19. 20:33
25/28 anonim válasza:
Lehet, hogy szerinted "anyósjelölt", -ő meg nem így gondolja :)
2014. okt. 19. 20:45
26/28 anonim válasza:
na igen: lehet, hogy az "anyósjelölt" szó a kulcs?
2014. okt. 19. 21:34
27/28 anonim válasza:
24 éves vagyok, menyasszony, mégis Anitának hívom a párom édesanyját. :)
2014. okt. 20. 06:03
28/28 anonim válasza:
Nem tartozik a kérdéshez, de: minden anya anyósjelölt. Aztán vagy lesz belőle anyós, vagy nem.
A kérdésre: nem biztos, hiszti a "hiszti". Nem tudjuk, a párod mit szól az egész szituációhoz. Valaki kérdezte, nem válaszoltál. Fújod a magadét, pedig segíteni akarunk, nem csak kritizálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!