Miért hisztizik mindig az anyósjelölt? 16/l
Nem az ékezetek hiányára és az elütésekre gondoltam.
Csak egyetlen példa: A gereblye a telefon miatt lett gerebje?
Kérdező! Nyugodj meg!
Még 2-3 év és kiérsz a kamaszkorból. Akkor majd nagyot fordul a világ. Nem nyomják szét a hormonok a kis koponyád és normálisan fogsz tudni viselkedni! :)
A többi válaszolónak: Ne bántsàtok, hiszen még gyerek. Ez a dackorszak és a flegmázás időszaka. Kinövi. :)
Én nem értem!Ez a lány feltesz egy kérdést,és csak lehurrogjátok.Egy valamire való válasz volt csak a feleletek között.
Kérdezett valamit!Nem lehetne tisztességesen válaszolni!
Igaz,hogy lánygyerek még.Előtte az élet.Meg fog majd mindent tapasztalni,majd tanul a saját kárán,vagy akárhogy.Nyilván harminc évesen másként fog gondolkozni.
Ha a párja anyuját anyósnak hívja,hagy hívja úgy.
Nekem is volt gimibe olyan osztálytársam,aki már 15 éves korától egy fiúval élt,akit az urának nevezett mindig,anyósát meg anyósnak.Azóta is együtt vannak.
35/N
Kérdező!
Te belegondoltál már abba, hogy te is anyós leszel? Brrr, még a hátam is beleborsózik...Persze te más leszel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!