Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért hisztizik mindig az...

Miért hisztizik mindig az anyósjelölt? 16/l

Figyelt kérdés
Nagyon kedves fiatalos no az anyosjeloltem,es tisztaban van a kinezetevel.Baratomat kiskoraban a mamaja nevelte szinte (egyetlen kis fiu unoka) masfel eve vagyunk egyutt.Most az iskola miatt sokat vagyunk naluk.Mindig mikor jovunk hozunk magunknak es neki enni hogy ne kelljen bibelodnie,segitunk gerebjezni,fat pakolni,viragot locsolni,stb..De valami sose jo.Mert mindig mi vagyunk a szarok h srmmit nem csinalunk.Mit kezdjekmar vele?
2014. okt. 19. 16:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
87%
A barátod hány éves?
2014. okt. 19. 17:22
 12/28 A kérdező kommentje:
-.- remelem feltunt hogy telefonrol irok. Elhiheted hogy a legkisebb problemam is ez. Es ez a huu cinkeljuk mert gyorsan es hibasan ir mar reg nem divat
2014. okt. 19. 17:22
 13/28 A kérdező kommentje:
20
2014. okt. 19. 17:23
 14/28 anonim ***** válasza:
79%

Nem az ékezetek hiányára és az elütésekre gondoltam.

Csak egyetlen példa: A gereblye a telefon miatt lett gerebje?

2014. okt. 19. 17:30
 15/28 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező! Nyugodj meg!

Még 2-3 év és kiérsz a kamaszkorból. Akkor majd nagyot fordul a világ. Nem nyomják szét a hormonok a kis koponyád és normálisan fogsz tudni viselkedni! :)

A többi válaszolónak: Ne bántsàtok, hiszen még gyerek. Ez a dackorszak és a flegmázás időszaka. Kinövi. :)

2014. okt. 19. 17:32
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Kérdésedre: semmit se kezdj vele. Kérdezd meg, mit kell csinálni, vagy felajánlod, hogy meglocsolod a virágot. Ha megmondja, hogyan csináld, akkor úgy teszel, ahogyan mondja. Ha ad útmutatást, csináld, ahogyan tudod. Ha nem tetszik neki, és szóvá teszi, ne vágj grimaszokat, kérdezz vissza. Nehezen tudom elképzelni, hogy ezek után is kifogást talál. És a fiacskája mit szól, mert arról egy szót sem írtál, hogy esetleg ő próbálta volna tisztázni a "hiszti" (ha egyáltalán hiszti) okát.
2014. okt. 19. 17:34
 17/28 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem lehet az a problémája, hogy gyakran ott vagy, nézd belegondolok én sem szeretném majd mindig a gyerekem barátait/barátnőjét folyamatosan kerülgetni az otthonomban. Nálatok nem tudtok lenni abszolút? Esetleg tényleg pbáljátok ki, hogy ritkábban mész, lehet kevésbé lesz ingerült.
2014. okt. 19. 17:41
 18/28 anonim ***** válasza:
47%

Én nem értem!Ez a lány feltesz egy kérdést,és csak lehurrogjátok.Egy valamire való válasz volt csak a feleletek között.

Kérdezett valamit!Nem lehetne tisztességesen válaszolni!

Igaz,hogy lánygyerek még.Előtte az élet.Meg fog majd mindent tapasztalni,majd tanul a saját kárán,vagy akárhogy.Nyilván harminc évesen másként fog gondolkozni.

Ha a párja anyuját anyósnak hívja,hagy hívja úgy.

Nekem is volt gimibe olyan osztálytársam,aki már 15 éves korától egy fiúval élt,akit az urának nevezett mindig,anyósát meg anyósnak.Azóta is együtt vannak.

35/N

2014. okt. 19. 17:43
 19/28 anonim ***** válasza:
34%

Kérdező!

Te belegondoltál már abba, hogy te is anyós leszel? Brrr, még a hátam is beleborsózik...Persze te más leszel..

2014. okt. 19. 18:15
 20/28 anonim ***** válasza:
71%
Gondolom, kicsit unja, hogy számára vadidegenként ott lógsz náluk naphosszat. Maradj egy kicsit otthon a saját családodnál, ne kényszerítsd rá másokra a jelenlétedet.
2014. okt. 19. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!