Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Normális, hogy egy kicsit...

Normális, hogy egy kicsit orrolok a párom szüleire?

Figyelt kérdés

A páromnak az előző házasságából van egy lánya.(azért azt ide írom,hogy már két éve el voltak válva,mikor én megismertem)

Nekünk is van egy közös gyermekünk.

Az ex a kislány és mi egy városban élünk.Anyósomék messze.

Na mármost mindig csak akkor jöttek hozzánk ha az iskolai szünetekre elvitték/ vagy hozták haza a kislányt.

Csak úgy soha nem jöttek a mi közös gyerkőcünkhöz.

Nekem ez nagyon sokszor rosszul esett,de nem szóltam semmit,pedig nagyon elkeserített!

Közben a páromnak volt egy kis nézeteltérése a volt nejével.

Ezt nem írnám le,de lényeg,hogy elég csúnyán viselkedett.

Közben mi elköltöztünk máshova.

Hallom minap,hogy anyósomék mennek a kislányért ősziszünetre.

Ezzel nincs is gond.

De tudjátok hol alszanak?Az exnél!Azok után ,hogy tudják mi volt az affér közte és a fiúk közt.

Van motel,hotel,panzió.Szerintem azt az egy éjszakát meg lehetne így is oldani.

Rádásul most,hogy másik városba költöztünk,el nem jöttek volna segíteni.Ezt az egész herce-hurcát ami egy költözéssel jár a 2 éves gyerekemmel,és a párommal kellett megoldani...

Szóval szerintetek jogosan orrolok?

Mondjam el nekik ha egyszer úgy adódik a véleményemet?Vagy inkább hallgassak?

2014. okt. 19. 13:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
87%

"Köszönöm de a megkeseredett exek véleményére nem vagyok kíváncsi!

Nyilván ti azok vagytok!"

Tipikus kérdező, aki csak a saját igazát fogadja el, és a kritikára lekicsinylő válaszokkal reagál :D

2014. okt. 19. 14:34
 12/19 anonim ***** válasza:
85%
De ezzel legalább bizonyítja hogy tényleg a rosszindulatúság vezérli.
2014. okt. 19. 14:37
 13/19 anonim ***** válasza:
97%

"De tudjátok hol alszanak?Az exnél!Azok után ,hogy tudják mi volt az affér közte és a fiúk közt. "

És mi az összefüggés? A férjednek volt összetűzése a volt feleségével, nem az anyósodéknak.

Nincs igazad.

2014. okt. 19. 15:20
 14/19 anonim ***** válasza:
83%

Olyan vagy mint a baratnomnek az apjanak a volt felesege. Az is elvarta volna, hogy miutan mar meg van a gyerek az uj hazasagaban, mar a nagyszulok is csak azt az unokat rajongjak korbe.

Azonban nem jott ossze. Utana az apos, anyos lett a bunbak, sajnaltatta magat a gyerekkel egyutt. Undorito egy noszemely volt. Vegul ki is lett neki adva az utja, tobb okbol kifolyolag. Nehogy te is igy jarj...

2014. okt. 19. 15:29
 15/19 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom mi volt az ok amiért elváltak annak idején, de azt gondolom az mindent elmond hogy a nagyszülők még mindig inkább ott alszanak mint nálatok. Lehet Te nem is csináltál olyan nagy dolgot, de a párod igen :( a volt menyüket pártolják. Egyszer kérdezd meg őket hogy esetleg megbántottad-e őket valamivel, és mond nekik hogy nálatok is aludhatnak nyugodtan, foglalkozhatnak a Ti gyereketekkel is.
2014. okt. 19. 17:45
 16/19 anonim ***** válasza:
88%
Azt írod messze laknak,te hányszor mentél el hozzájuk akár csak a gyerekkel egy hétvégére?Neked ugyan annyi menni mint nekik jönni.Te is elmehetsz hozzájuk meglepetés gyanánt és akkor csak a te gyerkőcöddel foglalkoznának.Jobban jársz ha hallgatsz,próbálj meg te is hozzájuk alkalmazkodni,már csak a gyereked miatt is.Kértél tőlük segítséget mikor költöztetek?mert néma gyereknek az anyja sem érti ám a szavát.
2014. okt. 19. 17:56
 17/19 anonim ***** válasza:
59%
Nem lehet, hogy azért segítenek többet az exnek, mert egyedül neveli a gyermekét? Az piszok nehéz lehet ám, sose akard magadnak. Különben mi a baj, hogy exnel aludtak? Minek szórnak a pénzt? Hihetetlen, te most komolyan anyosodra vagy féltékeny :-)
2014. okt. 19. 21:35
 18/19 anonim ***** válasza:
71%
És te hányszor hívtad el őket...? És te hányszor látogattad meg őket...?
2014. okt. 19. 22:00
 19/19 anonim ***** válasza:
86%

"Azok után ,hogy tudják mi volt az affér közte és a fiúk közt."

Milyen fiúk közt? Itt csak a párodról van szó, aki egy fia a szüleinek. Vagy én értettem valamit rosszul, van a párodnak öccse/bátyja?

A helyedben én nem foglalkoznék vele, ki kinél alszik, mert semmi közöd hozzá. Felnőtt emberek, hadd döntsék el ezt elszámolási kötelezettség nélkül!

Költözés meg, hát...nem tudom. Én nem vártam volna el a vélhetően már nem fiatal anyósoméktól, hogy jó messzire jöjjenek el, majd cipeljék azén szekrényeimet. Esetleg megkértem volna őket, hogy a gyerekre vigyázzanak.

2014. okt. 20. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!