Normális, hogy egy kicsit orrolok a párom szüleire?
A páromnak az előző házasságából van egy lánya.(azért azt ide írom,hogy már két éve el voltak válva,mikor én megismertem)
Nekünk is van egy közös gyermekünk.
Az ex a kislány és mi egy városban élünk.Anyósomék messze.
Na mármost mindig csak akkor jöttek hozzánk ha az iskolai szünetekre elvitték/ vagy hozták haza a kislányt.
Csak úgy soha nem jöttek a mi közös gyerkőcünkhöz.
Nekem ez nagyon sokszor rosszul esett,de nem szóltam semmit,pedig nagyon elkeserített!
Közben a páromnak volt egy kis nézeteltérése a volt nejével.
Ezt nem írnám le,de lényeg,hogy elég csúnyán viselkedett.
Közben mi elköltöztünk máshova.
Hallom minap,hogy anyósomék mennek a kislányért ősziszünetre.
Ezzel nincs is gond.
De tudjátok hol alszanak?Az exnél!Azok után ,hogy tudják mi volt az affér közte és a fiúk közt.
Van motel,hotel,panzió.Szerintem azt az egy éjszakát meg lehetne így is oldani.
Rádásul most,hogy másik városba költöztünk,el nem jöttek volna segíteni.Ezt az egész herce-hurcát ami egy költözéssel jár a 2 éves gyerekemmel,és a párommal kellett megoldani...
Szóval szerintetek jogosan orrolok?
Mondjam el nekik ha egyszer úgy adódik a véleményemet?Vagy inkább hallgassak?
1.) Mivel (gondolom) idősek, és messze is laknak, ezért nyilván egyszerre jöttek mindkét unokához. Miért kellett volna a tiétekhez külön jönni?
2.) A másik unoka csonka családban él, az apja nélkül. A te gyereked egész családban él, mindkét szülőjével. Szóval ne méricskéld, hogy a nagyszülők hogyan és mikor mennek hozzá! Hadd érezze az a pici is, hogy van családja, és kap törődést. Ettől a te gyereked nem volt csorbulni.
3.) Az ex-szel a párod veszett össze, és nem a szülei. Attól, hogy a párod és az ex fasírtban vannak, miért kellene a szüleinek is utániuk őt? Az a veszekedés nem tartozik rájuk. Szép dolog, hogy képesek felülemelkednie és ugyanúgy járni a volt menyükhöz. Az az unoka egy életre összeköti őket. Ahogy az exedet is összeköti a pároddal.
Nem is értem, mi közöd van az anyódodék és az ex kapcsolatához.
Te is csak ürügyet keresel, hogy utálkozhass.
Szerintem felesleges erőlködnöd, ha nem szeretnek téged és a másik unokát, hát nem.
Ahhoz viszont abszolút nincs közöd, hogy hol alszik az anyós, ha eleve nem is hozzátok megy, hanem az exfeleséghez elvinni az unokát a szünetre. Miért kellene akkor extrában elutaznia hozzátok, ha mint fentebb említetted, ki nem állhat téged, és miért kellene hotelben megszállnia, ha az exfeleség szívesen látja? Nem értem.
Azt értem, hogy rosszul esik, hogy nem látogat benneteket és nem törődik a másik unokájával, de ennek ahhoz, hogy az exfeleséghez és az első unokához hogy viszonyul, semmi köze.
Kedves 3as válaszoló.
Én sehol nem írtam azt,hogy anyósom ki nem állhat.
Az sem érdekel,hogy kihez hogy áll.
Az esik rosszul,hogy a mi gyerekünket le se tojják.
Szövegértés nulla.
"Az esik rosszul,hogy a mi gyerekünket le se tojják."
Ezzel a "mi az hogy ott alszanak" hozzáállással nem úgy tűnsz mint aki a gyerekedért aggódik, csak gyűlölködsz.
"Az esik rosszul,hogy a mi gyerekünket le se tojják."
Ha panzióban aludtak volna, akkor attól jobb lenne a te gyerekednek? Valószínűleg az exszel szeretik egymást. Téged meg nem bírnak. Nem is csodálom...
Köszönöm de a megkeseredett exek véleményére nem vagyok kíváncsi!
Nyilván ti azok vagytok!
Ne itt üljetek ,hanem menjetek el pasizni,és nem lesztek ilyen kötekedősek!
Nem írtad hogy ki nem állhat, csak erősen úgy tűnik.
Te nem a gyereked miatt aggódsz, rajta semmit nem segítene, ha nem az unokatestvérénél hanem hotelban alszik a nagymama. Csak utálkozol.
Megkeseredett exek?
Bizonyára jobban éreznéd magad abban a tudatban, hogy mi is olyan nyomorultak vagyunk, mint te. De nem. Én legalábbis nem.
Minden megnyilvánulásodból lerí, hogy irigy és féltékeny vagy. Az exre, a gyerekére, és még ránk is... Te beteg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!