Szerintetek jól teszem, hogy nem vagyok kíváncsi a párom szüleire?
Más gond is volt? Attól még lehetnek kedvesek, mert sokan laknak egy szobában. Egyébként szerintem attól semmi bajod nem lesz, ha megismerkedsz velük. Attól még nem kell gyakran összejárni.
Meg attól is függ, hogy párod mit szeretne.
Ha a párodat nem zavarja, rendben.
De ha ő szeretné, akkor szerintem nem nagy kérés hogy megismerd őket.
Ha a párod nem tartja velük a kapcsolatot, neked sem kell.
Ha a párod tartja velük a kapcsolatot, akkor menj vele nyugodtan. Ha az első néhány találkozó után látod, hogy nagy gondok vannak, még mindig mondhatod, hogy nem mész.
Akkor pedig értelmetlen a kérdés. Ha majd párod megy szüleihez, mész vele, ha nem megy, akkor pedig felesleges ezen rágódni.
Egyébként, amíg nem tudod, mi van a háttérben, ne ítélkezz. Persze állj párod mellett. Nem lehet, hogy csak szégyelli előtted szülei szegénységét? Ha csak a szegénység elől menekült, akkor inkább támogasd, hogy legyen jó viszonyban a szüleivel.
Ha más is van a háttérben, akkor ne erőltesd. Majd idővel megtudsz mindent.
Nyilvánvalóan azért került szóba a téma, mert a párod szeretné, hogy megismerd őket, függetlenül attól, hogy mikor volt náluk utoljára.
Nem feltétlen kell hogy rossz legyen a párod kapcsolata a szüleivel, épp elég már a tény, hogy nyolcan laktak egy szobában, ilyen helyzetből (semmi intimszfére, zsúfoltság) mindenki menekülne. De ezekről a dolgokról a pároddal kéne beszélgetni.
Attól hogy a szülei szegények, még nem lesznek rossz emberek. A párod minden bizonnyal azt akarja, hogy találkozz velük, szerintem bunkóság, ha ezek után nem vagy rájuk kiváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!