Szerintetek mit lehet ilyen esetben dönteni?
Figyelt kérdés
Párommal lakást vásárolunk,mostanában. Viszont hogy ne fizessünk annyi kamatot a banknak, minél kevesebb kölcsönt kelljen felvenni, párom az édesanyjától kért segítséget. Valamennyi készpénzt adna az anyukája,a másik fele kölcsön. De!
Egy feltétele volt. Csak a páromé lehet a lakás. Viszont párom közösbe szeretné,de a törlesztés miatt elgondolkodott, nem tudja mit csináljon
Szerintetek? Ti hogy döntenétek? Fontosabb lenne a jelenlegi élet gyerekkel (5 éves) együtt vagy inkább édesanyja segítsége ezzel a feltétellel?
2014. okt. 13. 15:28
21/30 anonim válasza:
Maradj a banki kölcsönnél. Nincs annál rosszabb mikor családon belül mennek a pénzek....abból nagyon nagyon sok vita lenne. Kicsi lakást vegyetek, hogy minél olcsóbb legyen, fizessétek a banknak. Nem kell a mamát a ti pénzügyeitekhez engedni. (Tapasztalat) NE MENJ BELE.
22/30 A kérdező kommentje:
en is igy gondolom. koszonom hozza szolast
2014. okt. 13. 16:37
23/30 anonim válasza:
Házasság nélkül belemenni közös lakás vásárlásába?
Kérdező, Te most önként szállsz fel a szopórollerre.
24/30 A kérdező kommentje:
utolsó
nem értelek,bocsi
2014. okt. 13. 16:54
25/30 anonim válasza:
az az utolsó tobb szempontból is egy utolsó tobb
26/30 anonim válasza:
Én ezt nem is értem. A lakás egy része kölcsön lesz, amit nyilván a férjemmel együtt torlesztetek, de anyuka azt akarja, hogy a lakás csak a párode legyen. Ez a nap vicce. Lehet persze KORREKT házassági szerződést kötni, amiben rogzititek, hogy válas esetén mi a teendő azzal a pénz résszel, amit anyukatol kaptatok, de ilyet, hogy közösen éltek ott, közösen foztok, mostok, takaritotok, nevelitek a gyereket, dolgoztok, fizetitek a rezsit, torlesztetek a banknak, de csak a férfie legyen a lakás, hát ilyen Nincs!!
27/30 anonim válasza:
Bocs, nem férjemmel, hanem férjemmel, a tablagep megint kreatív volt :-)
29/30 anonim válasza:
Még annyi, hogyha a párod egyetért az anyjával, és azt mondja, hogy csak az övé lesz a lakás, akkor egy fillért bele ne adj. Szépen tartsd meg magadnak a pénzed egy külön számlán, ami a neveden van. Bele ne vegyél bútort, és ne járulj hozzá a törlesztohoz. Ha ott élsz, a rezsibe azert azért szállj be. Ugye nem akarsz fizetni egy olyan lakasert, amiből téged bármikor a nagy semmivel ki lehet tenni? Vicc, komolyan.
30/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat.Szerintem megfogadom, mert én is így gondolom.
2014. okt. 14. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!