Ti váltanátok munkahelyet az alábbi esetben, mert én nem tudok dönteni?
Figyelt kérdés
Jelenlegi munkahelyemen keveset dolgozunk vagy legalábbis nem túlhajszoltan, nincs túlóra de kis cég lévén rendszeresen késik -elmarad a fizetés.
Új ajánlatot kaptam egy nagyobb cégtől ahol sokat kell dolgozni kötelező a hétvégi munkavégzés is de rendszeresen van fizetés.
Mindkét esetben ugyanaz a meló, ugyanaz a munkakör és a fizetés összege is.
Szóval te mit tennél?
2011. nov. 19. 08:39
1/3 Antimod válasza:
Én nem tenném tönkre a hétvégéimet. Ha ugyanaz a fizetés, pláne nem.
2/3 A kérdező kommentje:
Értelek.
De konkrétan 1 hónapot is szokott késni a fizu most vagy csak úgy kapjuk meg hogy 3-4 részletben.ez igen nagy gond mert így számlákat fizetni lehetetlen, ezért tépelődöm.
2011. nov. 20. 14:36
3/3 anonim válasza:
ha mondjuk a szombat és a vasárnap annyi hogy 6 tól 11-ig,max 12-ig benn-vagy az úgy jó! mert utána még van időd!
de ha normál munkaidő akkor megérné mind a kettő helyen megkérdezni a főnöktől a dolgokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!