Elfogadható kérés szerintetek?
Figyelt kérdés
Én a párommal mindenkétt külön költözünk majd. Párom anyukája és tesója egy kettőjük számára nagy házban élnek. Párom most a jelenlegi munkája miatt tudja még havonta támogatni őket. Viszont jövőre mi külön költözünk és nem biztos hogy egyáltlán támogatni tudná őket, és nem elhanyagolható módon most már a saját életét akarja rendezni. Szóval felvetettük, adjuk el a házat vegyünk nekik kisebbet máshol ahol a pénzükből fel tudják tartani. Jogos és elfogadható kérés?2014. szept. 8. 11:56
11/13 anonim válasza:
Szerintem, hogy ha együtt tervezitek a jövőt, akkor nyakik benne vagy, nem mondhatja senki, hogy nincs közöd hozzá. Viszont, ha azokkal a feltételekkel ismerted meg a párod, hogy támogatja a családját, akkor ezen erőszakosan nem illik változtatni. Kérés persze lehet, és szerintem is, a párodnak kell ezt lerendezni a családjával. Illetve szerintem, ha támogatásra szorul a családja, akkor a család részéről sem lehet elvárás, hogy a támogatást megkapják. Ez minden téren akadálya lenne annak, hogy külön, független életet éljen (Veled) a párod. Még akár egy saját család megalapozását is nehezítheti, ha fennáll a család részéről az elvárás. Egy megoldásnak jó lehet, hogy eladják a nagy házat, ha már egyáltalán nem tudja őket segíteni a barátod. Ahogy írta itt egy előttem szóló, még ne agyalj ezen. Ráérsz majd akkor, amikor aktuálissá válik.
12/13 anonim válasza:
A legjobb az egészben az, hogy csak együtt járnak, még együtt sem laktak, de már úgy beszél a házról, hogy adJUK el. Mintha az övé is lenne.
13/13 A kérdező kommentje:
5 éve élünk együtt és igen sok munkám és pénzem van a házban. De még ez sem érdekelne, ha nem a párom "lehúzása" lenne. Elég durva megfogalmazás de azt hiszem így van. De mindegy is, köszönöm a válaszokat.
2014. szept. 10. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!