Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elfogadható e egy ilyen kérés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadható e egy ilyen kérés?

Figyelt kérdés
Már volt pár komolyabb kapcsolatom, beleértve a szex-et. Viszont most egy szűz lánnyal vagyok együtt, de tudom hogy nem szokta kielégíteni magát, de elszeretné veszteni velem, kérhetem e tőle hogy próbálja megujjazni magát hogy egy kicsit táguljon és ne csak amikor velem van és én csinálom mert félek hogy így nem lenne neki jó és ez számomra fontos hogy az elsőből kihozzuk amit lehet. bocsi hogy sokat írtam csak ezvan :)
2009. máj. 12. 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell megkérned rá. Ugyanis azon dől el minden, hogy mennyire tud ellazulni akkor, ha veled van, mennyire tudod felizgatni. Hiába ujjazza magát otthon, ha amikor te ujjazod, akkor ideges, és összeszorítja magát, nem lazít. Szóval ha neki nincs igénye az önkielégítésre (arra nem gondoltál, hogy egyszerűen csak szégyelli bevallani neked), akkor pettingnél kezd el te kényeztetni ott is. Mert gondolom azért az első aktus előtt még szeretnél vele pettingelni akkor is, ha te már nem vagy szűz. Attól függetlenül nem lenne bunkó a kérésed, csak szerintem felesleges, és esetleg azt a hatást keltenéd a lányban, hogy te nem szeretnéd felkészíteni az első alkalomra, hanem azt várod el, hogy ő kitágítsa magát, te meg csak megdughasd. Bár nem gondolom, hogy te erre gondolsz, de jobb megelőzni a félreértéseket.
2009. máj. 12. 19:06
 2/5 anonim ***** válasza:
69%

szerintem nem elfogadható.

inkább te csináld ugyanezt neki.

én megbántódnék ezen, ne haragudj

2009. máj. 12. 19:12
 3/5 anonim ***** válasza:
69%
Ne már! Neked kell csinálni, elvégre ha azt mondja nem masztizik (ilyen is van) akkor meg főleg hagyd ezzel a hülyeséggel! Majd kitágul úgyis ne parázz!!!
2009. máj. 12. 19:17
 4/5 A kérdező kommentje:
nem haragszom :) ezért kérdeztem meg :) köszi a válaszokat. nem vagyunk szégyenlősek egymás előtt, szóval nem hazudna nekem. De ha ő már csinálja magának akkor nem izgul annyira hogy milyen ha más csinálja neki. köszi mindenkinek aztán szurkoljatok:) lehet jobban izgulok mint ő :P
2009. máj. 12. 19:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

1. Statisztikai adatok szerint a nők nagy többsége a csiklót izgatja maszturbálás során. Én sem értettem soha, hogy a pasijaim miért hiszik azt, könyékig vájkálok magamban, ha önkielégítek. Elárulom: még vibrátorral is a csikló a nyerő, nem is kell feldugni ahhoz, hogy jó legyen.

2. Azért, mert magának felnyúl, még izgulni fog, ha más csinálja. Neked ugyanolyan érzés, ha kivered, mint mikor egy lány elégít ki kézzel?

Szerintem is Te izgulsz jobban:)

Ne kérd meg, úgy a jó, ha együtt fedezitek fel a testét.

HA bedobnál egy ilyen kérést, az kb olyan, mint mikor megbeszélitek, hogy együtt főzőcskéztek, aztán ráhagyod az egész munkát, és a végén befalod a kaját. EGYÜTT!!!

2009. máj. 12. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!