Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadható, ha a nő kezdeményez egy ilyen beszélgetést?
Van egy csoporttársam a fősulin. Mindig tőlem kér minden segítséget, jön, hív, ír stb. De nem lép konkrétan, pedig van egy olyan érzésem, hogy ő is kedvel engem.
Én szeretem. Arra gondoltam, pár nap múlva találkozunk, odaadom amiért jön és megkérem, azentúl mástól kérjen inkább segítséget. Ha megkérdezi, miért, elmondom neki, hogy kezdek vonzódni hozzá, nagyon kedvelem és nem akarok ebben érzelmileg elveszni, ha nem kölcsönös.
Nem kellemetlen egy felnőtt nőnek ilyet mondani egy felnőtt férfinak?
Ez nem fura ugye, egy normális beszélgetés. Nem szerelmi vallomást akarok, csak azt,hogy megértse, nem bírom, ha a közelemben van, mert túl fontos nekem.
Ha tudnám, hogy kölcsönös, talán megtenném, de így nincs hozzá merszem , se jogom.
Én szeretném elmondani neki.
Miért lenne ez közönséges?
Teljesen helyénvaló.
Főiskolás létedre ez neked kérdés?
Na de hogy oldjam a feszültséget, legközelebb fogadd enyhe terpeszben, felé tartott meztelen hátsóval, és mondd neki hogy:
- Nem kell hogy knyalj, csak dgj meg.
Nem tudtad megállni, hogy be ne írj valami baromságot? Köszi.
Miért gondolom ezt?(közönséges)
Mert sok férfi abból indul ki, hogy ide jött ez a lány, ez csak azt akarja tőlem, nem kell max addig. Ezt már barátoktól hallottam. Szóval...
Én azt gondolnám, egy érett férfi megérti, hiszen ugyanúgy lehetnek érzéseim, mint nekik.
Kedves Utolsó,
gyakrlatilag ez a cél. Csak nem akarom, hogy rögtön választ adjon. Egyik pallanatban biztos vagyok benne, hogy kedvel, máskor, amikor alapjáraton mufurc, ellenkezőjét gondolom pont.
Meg félek, ha esetleg van valakije, akkor kosár, és ott süllyednék el. Így viszont nyitva hagyom a kiskapút...
szerintem nem fura,inkább légy őszinte ,mint hogy rosszul érezd magad a közelében!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!