Mit csináljak, nagyon zavar?
Após piál, emiatt már nem teljesen százas.
Van egy olyan hülye mániája, hogy akárhová megy, fényképez. Mindent. Bárhol.
Költöztünk, jöttek megnézni a lakást, erre körbement és lefotózta. Egyrészt a 4 hónapos baba a kanapén aludt, aki a vakuvillanásra fel is ébredt (korábban meg egyszerűen szemközt vakuzta újszülöttként), másrészt após a közösségi médiát is hülyén használja, tartok tőle, hogy gondolkodás nélkül felnyomja a képeket.
Nem szeretném a nagyközönséggel megosztani a lakás belső részleteit, a benne levő értékeket, a riasztó meglétét/hiányát, stb.
Gondolkodom rajta, hogy a fényképezőjét ki fogom tiltani a lakásból, mert értelmét nem látom, hogy magát a lakást fotózgassa, engem pedig zavar.
Szerintem teljesen mindegy ki kérdez...
Beszéld meg a pároddal, hogy a nálatok ne fényképezzen, és ne is nagyon legyen - piásan egy kisbaba körül.
#3, abbol gondolom, hogy no a kerdezo, hogy felkapta a vizet azon, hogy az aposa szembevakuzta a babat, es nem irta, hogy a parja barmit it tett volna.
Tovabba itt 90%-ban csak a nok panaszkodnak az anyosra-aposra.
Ha megis ferfi panaszkodik, akkor nyomosabb oka van ra, mintsem egy fenykepezgeto apos, es a Facebook...
Én először megkérném, hogy törölje le a lakásról a képeket, és ne fényképezzen a lakásotokban.
Lefényképezni az otthont és feltölteni márpedig nagyon veszélyes. Nem egy olyan eset történt, hogy a facebookos vagy hasonló lakásképek alapján be is törtek az adott házba. Ezekkel a képekkel a betörőknek már komplett térképük van a házhoz, tudják, mi merre van nagyjából. A rendőrök is azt mondják, hogy ne töltsön fel senki ilyen képeket.
Szerintem apósoddal beszéljétek meg, hogy nem szeretnétek, hogy ott fényképezzen, és ezt tartsa tiszteletben a ti házatokban. Gondolom megérti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!