Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Párom szülei ellenzik az...

Párom szülei ellenzik az esküvőt, mert nincs diplomám és kellemetlen lenne nekik, ha egy tudatlan lány lenne a menyük. Párom felvetette, hogy legyen 4 fős esküvő, de ezt meg a családommal szemben nem érzem fairnek. Vélemények?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt, 3 éve együtt élünk. Eddig sosem mondták, hogy zavarja őket a dolog. Párom csak nevet rajtuk szerencsére.

A másik kifogásuk, hogy bankban dolgozok ügyintézőként, szerintük ez a legalja munka, bárkit behívnak az utcáról és át tudja venni a helyem.

Esküvőt mindenképpen szeretnénk, de nem tudom, hogy lenne jobb? Ne hívjuk meg őket? Hívjuk, megkockáztatva hogy jelenetet rendeznek?

2014. aug. 19. 08:57
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
72%

téged lehet, hogy megkímél attól, hogy az esküvőn nagyon rosszul érezd magad, de közepesen mindenképp rosszul fogod érezni magad, mert a szüleidet nagyon igazságtalan módon ki fogod így hagyni az esküvőből, és ezt úgyis meg fogod bánni.

a barátodnak kell sajnos egy jobb megoldást választani, mégpedig beszélnie kell a szüleivel.

emlékszem, az első barátom anyja nagyon utált eleinte, látványosan, már az első perctől. mikor a barátom ezt észrevette, kb. az első hónapban valahogy rászólt EGYSZER! az anyjára, úgy, hogy megértse, és az anyja attól fogva nagyon szeretett.

tehát ha valaki akar, akkor beszél a szüleivel, úgy, hogy megértsék, vagy legalábbis lenyeljék a békát. ha meg nem tudják, akkor maradjanak ki CSAK ŐK az esküvőből, de a te szüleid ne. ha úgyis utálnak, akkor teljesen mindegy. viszont így az esküvődet nem teszik tönkre.

2014. aug. 19. 09:27
 12/32 A kérdező kommentje:

Igen, nyilván úgy gondolták, hogy majdcsak észhez tér a fiuk :-( Nagyon rosszul esik, főleg mert eddig jó volt a kapcsolatunk.

Ők mind a ketten orvosok, a párom informatikus.

2014. aug. 19. 09:27
 13/32 anonim ***** válasza:
75%
Mi történetesen atomfizikusok vagyunk (legalábbis ehhez hasonló képzettségi szinten), de ennek ellenére nem zavarna, ha a gyerekem egy banki ügyintéző lánnyal jönne össze. Bár ők orvosok, azok azért tudnak meglepetést okozni.:) Szerintem semmi okuk lenézni egy banki ügyintézőt, hiszen biztosan szereted a munkádat, és volt okod rá, hogy nem akartál egyetemre menni.
2014. aug. 19. 09:34
 14/32 anonim ***** válasza:
42%

Huuu elsö sorban is elegge megalazott aparod szūlei... nem vagy te szegyelni valo mennyecske, emberiseget nem az iskolaban tanitjak,es a jol diplomazot anyosodek.eleg bunkoan viselkedtek veled!!! Tartsatok meg az eskuvot de csak ugy ahigy eleinte terveztetek... ne eleggedj meg a 4 fosel....

Ha nem tetszik anyosodeknak nem kotelezo megjeleni!!!!!!

Ha vidszont ebbol akkora nagy kalvaria lennr akkot tudod.mitt

tedd azt amit en tettem ano:)

Le huzztam az eljegyzesi gyurumet volegenyem elott edasanya kezeben tttem es azt mondtam: draga fia magat vegye el felesegul maga mele fekudjon este es elkoltoztem (itt az anyos csak feltekeny volt hogy a fia szeret engemet...es o sem.gondolta.hogy el fog venni felesegul... amikot megtudta na onnnatol nyugodt eleyunk nem volt!!!!

Sz@r helyzet de ha a parod nem.all ki melleted ugy van vele ok szeretlek legyen 4 fos... mert nem.akaroo problrmat.... ez ugyanazz azzal hogy szrgyelek,akkot hagyd el mery elobb utobb ebbol ptoblemaitok lesznek... anyos csak most fogja majd bizztatni a fiat ellened!!!

2014. aug. 19. 09:49
 15/32 anonim ***** válasza:
91%
nálunk se akarta az anyósom, hogy elvegyem engem a férjem... mindent megpróbált, hogy megakadályozza az esküvőt, mondjuk ő végig próbálta fúrni a kapcsolatunkat... így az esküvőt csak 1 hónappal a kitűzött időpont előtt jelentettük be, mondtuk nekik, hogy ekkor lesz... mi szeretnénk ha ott lennének, de ők döntik el, eljönnek-e... eljöttek, anyós végig zokogta mintha halotti toron lenne.. aztán megszületett rá 2 évre az unoka és onnantól kezdve nincs problémája velem :D (de a tüske bennem ott maradt... nincs veszekedés, de a 2 lépés távolság megvan) attól, hogy jelenetet rendeznek az esküvőn nem kell félni... mit szólna hozzá a násznép??? szóval tűzzétek i az időpontot, csináljátok ahogy szeretnétek, az esküvőn meg úgysem kell neked foglalkoznod velük.. lesz ott elég ismerős, rokon, barát, akivel jól fogod érezni magad :)
2014. aug. 19. 09:57
 16/32 anonim ***** válasza:
76%
az utolsó remélem, hogy egy troll, mert ezután, amit itt összehordott és amilyen helytelenül fogalmaz és ír, lehetne az eduline-on a diploma megszerzésének reklámja:D:D "na gyerekek, ezért":D
2014. aug. 19. 09:58
 17/32 anonim ***** válasza:
65%
14-es a troll, csak azóta már írt egy másik valaki is, bocsi:) nem rád értettem:))
2014. aug. 19. 09:58
 18/32 anonim ***** válasza:
76%
Az orvos anyám szintén így állt a párjaimhoz, volt is belőle több balhé is. Aztán kerek perec közöltem, hogy szálljon le a témáról, mert a diploma mellé nem osztogatnak intelligenciát! Azóta férjhez mentem, az csak egy más kérdés, hogy a férjem menet közben szerezte meg a diplomáját
2014. aug. 19. 10:42
 19/32 anonim ***** válasza:
9%

16-os ės 17-es miėrt vgayok troll????

Hisz a kėrdezö anyos apos jelölt... igenis lenėzik megallàzàk,semmibe se veszik ės tiszteletlen is a kėrdezövel szemben!!!! Ha pàrja simitani akarja az eskūvöt ugy hogy a szūleinek legyen jó,ugyanis a kėrdzö nem 4 fös esküvőre gondolt!!!!! Most mitöl is vàltozott meg hogy hirtelen 4 fös legyen????

Ha most igy àllnak a dolgok,kėsöbb mivel lesz jobb????barmi vita problėma adodik az lesz te senki vagy ...stb... ne te oszd màr az ėsszt!!!!

Jobb esetben vàltozhat,na de 5 ėv egyūtt ėlės utan ez a szülök vėlemenye nem hiszem hogy, vàltozna jò irànyban a kapcsolatuk!!!! A hogy trolll ėn csak a vėlemėnyemet irtam le ami pont nem veletek egyezet meg!!!na ės akkor mi a problėma???mindenki sajàt vėlemėnyėt irja le.... honnan tudjàtok hogy pont az jò amit ti tanàcsoltatok????ugyanis ti mindig jò döntėst hozztatok,soha sem hibàztatok????

Gyakori.k.szabàlyàban le van irva

Ne a vàlaszoloknak vàlaszoljatok hanem a kėrdezõnek!!!!!köszönöm!!!

2014. aug. 19. 10:59
 20/32 A kérdező kommentje:
A párom SOHA nem tette ezt szóvá, őt ez egyáltalán nem érdekli.
2014. aug. 19. 11:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!