Párom szülei ellenzik az esküvőt, mert nincs diplomám és kellemetlen lenne nekik, ha egy tudatlan lány lenne a menyük. Párom felvetette, hogy legyen 4 fős esküvő, de ezt meg a családommal szemben nem érzem fairnek. Vélemények?
5 éve vagyunk együtt, 3 éve együtt élünk. Eddig sosem mondták, hogy zavarja őket a dolog. Párom csak nevet rajtuk szerencsére.
A másik kifogásuk, hogy bankban dolgozok ügyintézőként, szerintük ez a legalja munka, bárkit behívnak az utcáról és át tudja venni a helyem.
Esküvőt mindenképpen szeretnénk, de nem tudom, hogy lenne jobb? Ne hívjuk meg őket? Hívjuk, megkockáztatva hogy jelenetet rendeznek?
téged lehet, hogy megkímél attól, hogy az esküvőn nagyon rosszul érezd magad, de közepesen mindenképp rosszul fogod érezni magad, mert a szüleidet nagyon igazságtalan módon ki fogod így hagyni az esküvőből, és ezt úgyis meg fogod bánni.
a barátodnak kell sajnos egy jobb megoldást választani, mégpedig beszélnie kell a szüleivel.
emlékszem, az első barátom anyja nagyon utált eleinte, látványosan, már az első perctől. mikor a barátom ezt észrevette, kb. az első hónapban valahogy rászólt EGYSZER! az anyjára, úgy, hogy megértse, és az anyja attól fogva nagyon szeretett.
tehát ha valaki akar, akkor beszél a szüleivel, úgy, hogy megértsék, vagy legalábbis lenyeljék a békát. ha meg nem tudják, akkor maradjanak ki CSAK ŐK az esküvőből, de a te szüleid ne. ha úgyis utálnak, akkor teljesen mindegy. viszont így az esküvődet nem teszik tönkre.
Igen, nyilván úgy gondolták, hogy majdcsak észhez tér a fiuk :-( Nagyon rosszul esik, főleg mert eddig jó volt a kapcsolatunk.
Ők mind a ketten orvosok, a párom informatikus.
Huuu elsö sorban is elegge megalazott aparod szūlei... nem vagy te szegyelni valo mennyecske, emberiseget nem az iskolaban tanitjak,es a jol diplomazot anyosodek.eleg bunkoan viselkedtek veled!!! Tartsatok meg az eskuvot de csak ugy ahigy eleinte terveztetek... ne eleggedj meg a 4 fosel....
Ha nem tetszik anyosodeknak nem kotelezo megjeleni!!!!!!
Ha vidszont ebbol akkora nagy kalvaria lennr akkot tudod.mitt
tedd azt amit en tettem ano:)
Le huzztam az eljegyzesi gyurumet volegenyem elott edasanya kezeben tttem es azt mondtam: draga fia magat vegye el felesegul maga mele fekudjon este es elkoltoztem (itt az anyos csak feltekeny volt hogy a fia szeret engemet...es o sem.gondolta.hogy el fog venni felesegul... amikot megtudta na onnnatol nyugodt eleyunk nem volt!!!!
Sz@r helyzet de ha a parod nem.all ki melleted ugy van vele ok szeretlek legyen 4 fos... mert nem.akaroo problrmat.... ez ugyanazz azzal hogy szrgyelek,akkot hagyd el mery elobb utobb ebbol ptoblemaitok lesznek... anyos csak most fogja majd bizztatni a fiat ellened!!!
16-os ės 17-es miėrt vgayok troll????
Hisz a kėrdezö anyos apos jelölt... igenis lenėzik megallàzàk,semmibe se veszik ės tiszteletlen is a kėrdezövel szemben!!!! Ha pàrja simitani akarja az eskūvöt ugy hogy a szūleinek legyen jó,ugyanis a kėrdzö nem 4 fös esküvőre gondolt!!!!! Most mitöl is vàltozott meg hogy hirtelen 4 fös legyen????
Ha most igy àllnak a dolgok,kėsöbb mivel lesz jobb????barmi vita problėma adodik az lesz te senki vagy ...stb... ne te oszd màr az ėsszt!!!!
Jobb esetben vàltozhat,na de 5 ėv egyūtt ėlės utan ez a szülök vėlemenye nem hiszem hogy, vàltozna jò irànyban a kapcsolatuk!!!! A hogy trolll ėn csak a vėlemėnyemet irtam le ami pont nem veletek egyezet meg!!!na ės akkor mi a problėma???mindenki sajàt vėlemėnyėt irja le.... honnan tudjàtok hogy pont az jò amit ti tanàcsoltatok????ugyanis ti mindig jò döntėst hozztatok,soha sem hibàztatok????
Gyakori.k.szabàlyàban le van irva
Ne a vàlaszoloknak vàlaszoljatok hanem a kėrdezõnek!!!!!köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!