Eskuvot tervezunk a volegényemmel, de a testvérével nem beszélunk egy éve. Muszáj akkor is meghívni?
Szerintem a legjobb alkalom, hogy rendezzétek soraitokat. Nem tudom, hogy milyen főben járó bűnt tud elkövetni egy testvér, amivel kiérdemli a soha többet nem vagyok rád kíváncsi érzést.
Szerintem az ilyen harag csak makacsság, nincs olyan, hogy nem lehet megbocsájtani, vagy bocsánatot kérni.
Először beszéljetek tesóval, ha ő köti az ebet a karóhoz, akkor hagyjátok, de a szülők elé már úgy állhattok oda, hogy megpróbáltátok. Akkor legalább Ők nem fogják lemondani.
meg kell hívni!
Én a válás után apámmal nem beszéltem évekig mert kitagadott minket!
Elküldtem neki a 8.os meghívót nem jött el... pedig nagyon vártam!
12.es ballagás nővérem könyörgött (ő maradt vele), hogy küldjek én meg mondtam, hogy NEM!! Lesz.rom mi van vele...
Nagy nehezen elküldtem a meghívót és a jegyet a bankettre... Eljött rá pár hónapra kibékültünk... Most építkezünk, rengeteget segít... fűtés víz, csatorna kiépítés stb... Mindenhez ért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!