Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A férjemnek a szülei az...

A férjemnek a szülei az elsők, nem pedig mi. Mit lehet ez ellen tenni?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk házasok,van egy 2 éves kislányunk.Apósomék a szomszédunkban laknak...Mikor összeköltöztünk,már akkor is minden nap ott volt náluk,hogy mit kell segiteni,de ez idővel csak egyre rosszabb lett.Ha nem dolgozik,az az első hogy megy,hátha valamit tud ott segitkezni.Az elejében még nem is haragudtam érte,de most már teljesen kikészit.A kislányunk sir,mikor már meglátja,hogy az apja megy itthonról.Velünk nem foglalkozik,nem megyünk soha együtt sehova,mert "tudod,hogy segitenem kell apunak".Nem hallgatja meg,mikor mondom neki,hogy teljesen kihasználják a szülei.Szerinte ne törődjek én azzal,hogy ő mit csinál a szabad idejében...Mit tegyek???Nagyon elegem van már az egészből!!!
2014. aug. 16. 08:56
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
53%
Kedves 17-es! Légy szíves, szállj már le a magas lóról, fogalmam nincs, honnan veszed a bátorságot, hogy ilyen hangnemben ítélkezz valaki fölött, aki segítségért fordul ide, pláne akkor, ha még a kérdést sem sikerült pontosan elolvasni. Az "elb.sztad, most aztán bűnhődj" nem segítség, még akkor sem, ha ezt hosszú oldalakon keresztül próbálod fejtegetni. És egyébként nem vagyok hülye, a levezetés nélkül is rájöttem, miért gondolod, hogy segítesz, csak épp állati nagyot tévedsz. Segíteni nem úgy kell, hogy előtte földbe döngölöd a másikat. Akkor inkább hallgass.
2014. aug. 16. 12:30
 22/49 anonim ***** válasza:
43%
akkor sajnáljuk együtt a kérdezőt, szegényke, hisz semmi előjele nem volt, derült égből villámcsapás volt ez a dolog. és most mi lesz???? szerintem legjobb lenne odaköltözni és akkor a kisfiú végre hazatérne.
2014. aug. 16. 12:33
 23/49 anonim ***** válasza:
17%

" fogalmam nincs, honnan veszed a bátorságot, hogy ilyen hangnemben ítélkezz valaki fölött, aki segítségért fordul ide"

Nem ítélkezek, hanem szembesítem a kérdezőt az igazsággal.

Szerinted hogyan lehet segíteni egy olyan emberen, aki a saját hibáját képtelen elismerni, és foggal-körömmel ragaszkodik hozzá, hogy a másik a hülye - amikor 15 válaszolóból 14-nek teljesen egyértelmű, hogy a kérdező rontotta el?

Sehogy. Fel kell ismernie, hogy az ő hibája.

2014. aug. 16. 12:34
 24/49 A kérdező kommentje:
Mint irtam már többször is,mikor összekerültünk,még nem ment olyan sűrűn.Aztán mind-mind több "segiteni való dolog" akadt.Tegnap jöttem rá,hogy a lányomnak mennyire hiányzik az apja-sir,mikor apa elmegy itthonról.Mit lehet tenni ilyen helyzetben???Elválni?Vagy tűrni tovább???Nem tudom....
2014. aug. 16. 12:35
 25/49 anonim ***** válasza:

minek elválni?

most se látja az apját, házas élet nulla, akkor mi lenne a különbség?

2014. aug. 16. 12:37
 26/49 anonim ***** válasza:
9%

"Mint irtam már többször is,mikor összekerültünk,még nem ment olyan sűrűn."

Azt írtad, hogy már mikor összeköltöztetek is ott volt minden nap, szóval ne hazudj, hanem legalább állj ki amellett, amit írtál.

2014. aug. 16. 12:38
 27/49 anonim ***** válasza:

Mikor összeköltöztünk,már akkor is minden nap ott volt náluk

VS

mikor összekerültünk,még nem ment olyan sűrű

akkor hogy is van ?

talán kamu az egész????

2014. aug. 16. 12:40
 28/49 A kérdező kommentje:
Igen,átment,hogy kell-e segiteni.De aztán jött is haza hozzám,most pedig szinte mindig ott van.Reggel az az első hogy oda megy...Van különbség...
2014. aug. 16. 12:44
 29/49 anonim ***** válasza:

Nincs kulonbseg, kerdezo.

Menj at te is a gyerekkel, legalabb egyutt lesz a csalad :)

2014. aug. 16. 12:47
 30/49 anonim ***** válasza:

micsoda remek apa, gyereke ott sír, hogy "apa apa ne menj el" ő meg fut haza anyucihoz.

remek apa, álom lehet a gyereknek. szép kis terápiás beszélgetés lesz majd ebből, amikor majd a sokkal idősebb pasik szeretetét keresni és a férjed pislog, hogy vajh miért?!

2014. aug. 16. 12:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!