Szerintetek miért nem tegezhetem?
Én így csináltam ezt a párom szüleivel, és nektek is ezt ajánlom:
"Elnézést, nem akarok tiszteletlen lenni, megengedi, hogy visszategezzem?"
A válasz: "Hogyne, természetesen!"
Nem javaslom, hogy csak úgy kérdés nélkül egyszercsak tegezni kezdd, ez nem eléggé udvarias megoldás.
Huu kérdező!
Sorstársad vagyok! Az én barátom apukája 50 éves de olyn fiatalos és pórgős, jófej, akit simán tudnék tegezni, de mégsem ajánlotta fel. Pedig már majdnem köszöntem sziával, annyira közvetlen, de ha neki nem jutott eszébe akkor sajnos ez van.
Rettentő kellemetlen az biztos!
Valami megoldást kell találnunk! :( :)))
Mi is 2 éve vagyunk együtt.
21L
Mi 18 éve vagyunk együtt a férjemmel és még mindig magázom a szüleit. Ellenben a két sógorom tegezi őket. Eleinte roszul esett, de ma már nem foglalkozom vele. Szerintem tedd magad túl rajta.
Nekem ha most mégis felajánlanák a tegeződést, akkor is maradnék a magázódásnál.
40/N
Nézd én 27 éves vagyok, 7 éve vagyunk együtt a férjemmel, 2 éve házasok vagyunk, apósom a mai napig nem engedi, hogy tegezzem. Túl tettem magam rajta, konkrétan lesz.rom :D
Tedd ezt te is. De gondolom, hogy 16 évesen jöttetek össze, még mindig annak a kislánynak gondol, aki akkor voltál.
Köszönj jónapottal. Amúgy én 28 éves vagyok férjnél évek óta, és magáznom kell anyósomat, mert sosem mondta hogy tegezhetem. Már ha hozzászólok, akkor magázom, mert inkább a férjem beszélget vele:D amúgy nem vagyunk rosszban.
A férjem tegezi a szüleimet, talán ezért zavar a dolog. De mindegy. Gondolom távolságot akar tartani anyós, vagy nem kedvel. Mindegy is...
Csak azért mondom ezt, mert ti még csak jártok....szóval nincs abban semmi különös hogy magáznod kell anyós vagy apósjelöltet. Van aki házasságban is magázza.
Volt párommal 4 évig voltunk együtt, ebből 3 évet az ő családjával éltünk. Az egész családja, még a nagyszülei is felajánlották, hogy tegeződjünk (így is volt), kivéve az apukáját, vele végig magázódtam. Nem tudom miért, igazából nem is érdekelt, mivel nem beszélgettünk túl sokat. Én simán "jó napot"-tal köszöntem neki, bár én néha poénból a családomat és a barátaimat is szoktam így köszönteni. :)
Nem kell vele foglalkozni. Az én szüleim például elég prűdek és ezért nem engedik a páromnak, hogy tegezze őket. Apukám a mai napig magázza a saját szüleit is! 28N
Hát szivem Te nagyon elvagy tévedve. 18 éves vagy, az a férfi az apád lehetne, még szép, hogy magázod. Ha nem kért fel tegezésre, akkor szépen magázod és pont.
Én 7 éve vagyok együtt a vőlegényemmel és mai napig magázom a szüleit. Ennek ellenére tudom tisztelni és szeretni őket, és abban is egészen biztos vagyok, hogy harmadik gyerekükként szeretnek.
Nem ezen múlik.
A huszonéves lánytesó párja, lehet, hogy annyival komolyabb és érettebb, hogy megengedhető neki a tegeződés.
Keep Calm.
24_N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!