Az anyósom egy őrült! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az előző férjemmel az anyja miatt váltunk el. Most van egy csodálatos féjem 2 gyönyörű kisfiam és egy újabb borzalmas anyósom... Elégette a ruháim,magándetektívet küldött rám hogy nem csalom-e meg a férjem,az idősebb fiamat (15 éves) vitte volna haza de kitette a házunktól 19 km-re. Elegem van ebből a nőből de a férjem ragaszkodik ahhoz hogy tartsuk vele a kapcsolatot. Nem tudom hogy mit tehetnék az anyósom ellen. Sürgősen segítségre van szükségem!2014. júl. 24. 17:07
11/22 A kérdező kommentje:
5. Nos,van benne igazság.
6. Már gondoltam rá... :)
7. Remélem...
8. Igaz. Bár a fiaim rettegnek tőle.
2014. júl. 24. 17:43
12/22 Killerbee22 válasza:
Szerintem nem a te gondod. Beszélj a férjeddel, hogy mondjon pár szót az anyukájának.
13/22 anonim válasza:
Miért égette el a ruháidat? :( Miért fajult idáig a dolog? Sajnállak :( Kitartást!
14/22 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es!
Köszi,próbálok erős maradni de nehéz.
A ruháim... Utál engem nincs mit tenni ez ellen.
2014. júl. 24. 18:39
15/22 anonim válasza:
Mióta vagytok házasok a férjeddel, és mióta tart ez az állapot?
16/22 anonim válasza:
bírom az ilyen kérdéseket, amikor felsorolja a kérdező a következményeket, a válaszolók meg teljesen egyetértenek vele, miközben kilométerekről bűzlik, hogy egy több éves botrány néhány "megfelelő szögből" megvilágított kontextusát nyomták az arcunkba és fogalmunk sincs arról, hogy valójában mi is a sztori lényege. Csak annyit tudunk, hogy van egy anyós aki egy nagyon-nagyon-nagyon rossz ember és ugye, hogy ugye?
17/22 anonim válasza:
16) szerintem teljesen mindegy, hogy hány éves helyzetről, meg milyen szemszögről van szó, az aki másnak a ruháit ELÉGETI meg egy 15 évest 20 kilométerre az otthonától kitesz, mint egy kutyát, az nem normális. Akkor se normális, ha közben a kérdező is hülye. Akkor se normális, ha az ég a földdel összeér!
18/22 anonim válasza:
A férjed tartsa, ha akarja, az ő anyja, nem tilthatod el tőle, mert az újabb konfliktusokat szül a férjed és köztes. Te meg sz...d le jó magasról.
19/22 anonim válasza:
9-es: Nyugodtan mondjuk ki, hogy Polcz Erika, Bogdán József és Kertész József ölte meg Szita Bencét.
20/22 anonim válasza:
A 16-os leírta itt a lényeget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!