Nektek anyósotok mennyi idő után ajánlotta fel, hogy tegezzétek?
Figyelt kérdés
Mi 3 éve vagyunk együtt, tegezem mindkét szülőt, de attól félek, hogy ha jön a baba, akkor kicsit kellemetlen lesz, hogy a kicsi tegezi őket, én meg nem. Tudom, hogy az ő döntésük, hogy megtisztelnek-e a lehetőséggel, meg lehet, hogy már nem is állna a számra, de szerintem jobban alakult volna a kapcsolatunk, ha ezt a lépést megteszik felém.2014. júl. 23. 09:16
31/35 anonim válasza:
Hú,rövidnek igyekszem lenni.Nekem 8 év után sem ajánlották fel,de nem is fogják.Most vagyok 27 éves kb 5-6 éve hozódott fel egy beszélgetés alkalmával a téma,miszerint -Fiam,te tegezed az Ő anyukáját? Válasz:-Igen. Erre anyós felém fordul:-Ne haragudj,de én régimódi vagyok,én ezt nem tudom felajánlani neked. Ok,akkor még 22 körüli voltam,nem zavart,de most már 30hoz közeledve enyhén hülyén érzem magam mikor apósnak is Csókolommal köszönök nő létemre.Nem áll rá a nyelvem a "jónapot"-ra,hisz évekig "csókolommal" köszöntem.A tegeződés eleinte nem menne,de meg tudnám szokni.Magázódásnál gyakorlatilag állandóan E/3-ban beszélek ami félreérthető.Pl: Mit gondol? Ő mit gondol,vagy valaki más mit gondol?Nem Jolánka néni mit gondol... Rrrrr....
32/35 anonim válasza:
Ők tegeznek? felnőtt ember vagy ,utálom csendőr pertut.Ha tegeznek vissza tegezek.
Megtisztelnek? Nekik meg automatikusan jár? Hogy is van ez?
33/35 anonim válasza:
Igazad van utolso(elotted levo vagyok).Nalunk az a baj ezzel,hogy 19 voltam mikor osszejottunk parommal,es megismertem a szuleit.Engem automatikusan tegeztek,mert akkor meg inkabb gyerek voltam mint no.Kesobb ahogy oregedtem sem kezdtek el magazni(nyilvan,hisz eleg erdekesen is vette volna ki magat,hogy megismeresemnel tegeztek,oregedesemmel egyutt meg megiscsak magaznanak),ami az o helyzetukbol nezve kenyelmes,de az en szempontombol nezve igencsak kinottem a "lanyos koszonesekbol"(csokolom Jolánka néni).Ilyenkor mi a szitu?Viszont azt is tudom hogy nyilvan ha most ismrnem meg a parom es vele egyutt a szuleit akkor valoszinu magaznanak ok is engem,tehat nalunk a fiatalkori megismerkedes teszi bonyolultabba a helyzetet.Amit furcsallok,hogy a kedvesem huga(velem egyidos) az egyik csaladi osszejovetelen frankon letegezte az en anyumat(anyosommal egyidos).Mondjuk anyum fiatalos,nem is szereti ha magazzak,de valahogy nekem ez nagyon megcsapta a fulem...
34/35 anonim válasza:
Kedves nyolcas? Kifejtenéd, mit takar a "proli" a tegezés témában?
35/35 anonim válasza:
Érdekes dolog ez 10 évig laktunk együtt anyóssal, SOHA nem mondta, hogy tegezzem...
A bátyja meg szinte azzonnal mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!