Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nektek anyósotok mennyi idő...

Nektek anyósotok mennyi idő után ajánlotta fel, hogy tegezzétek?

Figyelt kérdés
Mi 3 éve vagyunk együtt, tegezem mindkét szülőt, de attól félek, hogy ha jön a baba, akkor kicsit kellemetlen lesz, hogy a kicsi tegezi őket, én meg nem. Tudom, hogy az ő döntésük, hogy megtisztelnek-e a lehetőséggel, meg lehet, hogy már nem is állna a számra, de szerintem jobban alakult volna a kapcsolatunk, ha ezt a lépést megteszik felém.
2014. júl. 23. 09:16
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
14-es, kicsit lerövidítve írtam le a sztorit, de őszintén szólva rosszul esett hogy nekem nem lehet, a párom öccsének a haverjai meg egytől egyig tegezik. Nem is neki jegyeztem meg ezt, hanem az egyik havernak, ő meg visszamondta. Szóval azért nem ilyen egyszerű, de egy kicsit én is kényszerítésnek éreztem. Viszont így végre tudunk nyitni egymás felé, úgyhogy nem bántam meg hogy hisztit csináltam belőle.
2014. júl. 23. 10:13
 22/35 anonim ***** válasza:

Nekünk amikor gyerekünk lett! Mama, Tata! Utána már tegeztem őket :D

Beszélj róla velük, nem esznek meg?

2014. júl. 23. 10:30
 23/35 anonim ***** válasza:
Nekem szinte azonnal, pár találkozás után. Mindkét szülő nagyon fiatalos.
2014. júl. 23. 10:35
 24/35 anonim ***** válasza:
17 éve vagyok együtt a férjemmel, de nem ajánlották fel. Engem nem zavar, hogy az unokák tegezik őket, én meg nem. Amióta megvannak a gyerekek, azóta én is papáztam, mamáztam őket, valahogy a Marika néni sohasem állt a számra anyóssal kapcsolatban. Érdekes, hogy a sógorom volt felesége viszont tegezi őket, neki felajánlották, mondjuk a csaj nálam 9 évvel idősebb is, lehet ez volt az oka. Én magázódva is meg tudom mondani, hogy mit akarok, mégsincs rossz viszony köztünk.
2014. júl. 23. 10:56
 25/35 anonim ***** válasza:
A találkozásunk 2. alkalmával felajánlották a vőlegényem szülei, pedig 35 év van közöttünk. Valamint a vőlegényem is tegezi az én szüleimet már az első találkozások óta.
2014. júl. 23. 11:16
 26/35 anonim ***** válasza:

kb. 1,5-2 év után.

Anyu is utána mondta a páromnak hogy tegezze, mikor meséltem neki anyósomékról.

2014. júl. 23. 14:09
 27/35 anonim ***** válasza:
74%

én apósom egyszerűen egyszercsak letegeztem. még közöltem is vele utána nemsokkal, hogy ennyi volt, én vagyok a nő, 28 évesen ismert meg, eddig vártam hátha leesik a 20 fillér. mivel tegez, , elmeséltem neki az illemtankönyvet:)

Anyósom a férjem tette helyre :):) megjegyzem csak velem nyomták ezt, férjem tesója bárkit hozott oda, első köszönéskor közölték vele, hogy tegezze őket... szóval csak picit voltak bunkók. Azóta nincs gond, megszakította férjem velük a kapcsolatot.

Asmúgy van olyan,h ogy nem tegez vkit az ember, de ott tiszta viszony van, mert MINDENKI magázza azokat az embereket ált családon belül. Pl férjem nagyapját magázom, de ő tisztel, én viszont, néha nagy vitában poénkodásban eltegezem magam, de max röhögünk, vissza a magázáshoz. Szal nem ezen múlik a tisztelet.

De azért ha fiatalok a szülők, és felnőttként ismerik meg az emebert ha ők nem magáznak, akkor tegezés és jónapot. nekem ez mindenhol működött eddig. Sőt kulturembereknél pasiknak én ajánlottam fel nyilván hogy tegeződjünk, illetve férjem családtagjaival ittunk pertut úgy klasszikusan :)

Anyósomék meg így mutatták ki, amit később ki is mondtak. nem vagyok családtag, és várják azóta is a válást. haha..

2014. júl. 23. 15:15
 28/35 anonim ***** válasza:

4 éve vagyunk együtt a férjemmel, azóta sem ajánlotta fel anyósom a tegezést. Nem is fogja. Van egy olyan érzésem hogy nem kedvel:) Ugyanis a lánya férje tegezheti őt, és a fiatalabbik lánya barátja is tegezi....csak én nem

Kicsit se feltűnő:D

Apósomat nem is ismerem, nagyon régen meghalt...a férjem sem emlékszik rá. 3 éves volt amikor elvesztette.

2014. júl. 23. 16:15
 29/35 anonim ***** válasza:

Egyből letegeztem anyóst és apóst, elejét véve a kényelmetlenségnek, mondjuk közeledtem a harminchoz amikor találkoztunk, tehát nem tiniként tettem mindezt. Nem is tiszteletlenségből, egyszerűen így jött ki. Később tudatosan felhoztam ezt a témát és azzal érveltem, hogy olyan fiatalosak, egyszerűen nem jött más a számra. Még imponált is nekik :)

A férjemnek anyukám egyből mondta hogy tegezze, apukámmal meg az esküvőnkön itták meg a pertut (2 év után).

2014. júl. 23. 18:08
 30/35 anonim válasza:
6,5 éve vagyunk együtt, 3 éve házasok, de anyós sosem ajánlotta fel a tegeződést. Az elején zavart, most már nem is érdekel. Nem nagyon szólok hozzá, úgyhogy végülis mindegy is.
2014. júl. 23. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!