Nektek anyósotok mennyi idő után ajánlotta fel, hogy tegezzétek?
Nekünk amikor gyerekünk lett! Mama, Tata! Utána már tegeztem őket :D
Beszélj róla velük, nem esznek meg?
kb. 1,5-2 év után.
Anyu is utána mondta a páromnak hogy tegezze, mikor meséltem neki anyósomékról.
én apósom egyszerűen egyszercsak letegeztem. még közöltem is vele utána nemsokkal, hogy ennyi volt, én vagyok a nő, 28 évesen ismert meg, eddig vártam hátha leesik a 20 fillér. mivel tegez, , elmeséltem neki az illemtankönyvet:)
Anyósom a férjem tette helyre :):) megjegyzem csak velem nyomták ezt, férjem tesója bárkit hozott oda, első köszönéskor közölték vele, hogy tegezze őket... szóval csak picit voltak bunkók. Azóta nincs gond, megszakította férjem velük a kapcsolatot.
Asmúgy van olyan,h ogy nem tegez vkit az ember, de ott tiszta viszony van, mert MINDENKI magázza azokat az embereket ált családon belül. Pl férjem nagyapját magázom, de ő tisztel, én viszont, néha nagy vitában poénkodásban eltegezem magam, de max röhögünk, vissza a magázáshoz. Szal nem ezen múlik a tisztelet.
De azért ha fiatalok a szülők, és felnőttként ismerik meg az emebert ha ők nem magáznak, akkor tegezés és jónapot. nekem ez mindenhol működött eddig. Sőt kulturembereknél pasiknak én ajánlottam fel nyilván hogy tegeződjünk, illetve férjem családtagjaival ittunk pertut úgy klasszikusan :)
Anyósomék meg így mutatták ki, amit később ki is mondtak. nem vagyok családtag, és várják azóta is a válást. haha..
4 éve vagyunk együtt a férjemmel, azóta sem ajánlotta fel anyósom a tegezést. Nem is fogja. Van egy olyan érzésem hogy nem kedvel:) Ugyanis a lánya férje tegezheti őt, és a fiatalabbik lánya barátja is tegezi....csak én nem
Kicsit se feltűnő:D
Apósomat nem is ismerem, nagyon régen meghalt...a férjem sem emlékszik rá. 3 éves volt amikor elvesztette.
Egyből letegeztem anyóst és apóst, elejét véve a kényelmetlenségnek, mondjuk közeledtem a harminchoz amikor találkoztunk, tehát nem tiniként tettem mindezt. Nem is tiszteletlenségből, egyszerűen így jött ki. Később tudatosan felhoztam ezt a témát és azzal érveltem, hogy olyan fiatalosak, egyszerűen nem jött más a számra. Még imponált is nekik :)
A férjemnek anyukám egyből mondta hogy tegezze, apukámmal meg az esküvőnkön itták meg a pertut (2 év után).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!