2 éve ismernek,és azt mondanák a gyereküknek hogy nem is ismernek még(mármint engem).Miközben szerintem az átlagnál többet vagyunk náluk és elég idő volt arra hogy megismerjenek engem.Heti egy látogatás meg,sőt néha együtt is csinálunk programot.
2014. júl. 13. 15:42
1/10 anonim válasza:
Ez az a kategória,ami még egész lightos,szóval erre nem is lehet igazán mit mondani,és nem is érdemes.Lehet,hogy csak még jobban szeretnének megismerni,meg lehet,hogy még jobban meg kellene nyílnod nekik.:)
Persze ennek ellenére szerintem nincs gond.És ne változz mások miatt!
2014. júl. 13. 15:51
2/10 anonim válasza:
Egyaltalan beszelgetsz veluk? Megnyilsz nekik? Nyitott kartyakkal jatszol, vagy csak ott vagy, de nem veszel reszt beszelgetesben, nincs velemenyed. Amugy nekem ez nem kerdes, nem latok benne semmi bantot, haigy erzik, akkor igy erzik. Biztos azt akarjak, hogy tobbet menjetek, talalkozzatok, a fiukkal inkabb, de rajtad keresztul keresik ezt.
2014. júl. 13. 15:51
3/10 anonim válasza:
Attól függ, nálad mi a megismerés. Mert ha heti egyszer mentek, és te csendben ülsz, vagy csak arról beszélgettek, hogy ki mit vett a piacon, az tényleg nem megismerés.
Nálam pl. az, hogy tudok rólad dolgokat. Mondjuk egy szülinapi ajándékot tudnék neked venni, olyat, aminek örülnél, mert tudom, mi a kedvenc zenéd, filmet, színed, hobbid, mit gyűjtesz, mit nem, stb.
2014. júl. 13. 15:53
4/10 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy annyira mélyen meg kellene nyílni, nyitott kártyák, stb. ő a párod anyja, és nem a párod. Nekem rosszul esne, szerintem egy hülye indok arra, hogy a kicsi fiacskája még ne nősüljön. Ez a típus valószínűleg sosem lesz veled elégedett. De ez nem számít, ha a leendő férjeddel rendben vannak a dolgok. Én simán belemegyek ilyenkor a játékba, és legközelebb megkérdezném kedvesen, sőt mézesmázosan: Hihetetlen, már két éve együtt vagyunk, és abból minden héten itt vagyunk, milyen jó, hogy ilyen jó a viszony, és volt időnk megismerni egymást...;)
2014. júl. 13. 16:10
5/10 anonim válasza:
A negyediknek nincs igaza. A többieknek igen. A látogatás MÉG nem megismerés.
Beszélgessetek többet, néha elmehetsz hozzá egyedül is, vagy együtt bevásárolni. Annak idején nálunk legalább is így volt.
2014. júl. 13. 16:14
6/10 anonim válasza:
Az is egy tulajdonság, hogy valaki hallgatag, már ha ez a helyzet egyáltalán nálatok. Beszégetést lehet kezdeményezni a másik, anyósék oldalról is, ha van szándék a megismerésre. Szerintem szimplán fenntartásaik vannak veled szemben, azt jelenti, hogy még nem ismertek meg számos nekik tetsző tulajdonságot belőled.
2014. júl. 13. 16:29
7/10 anonim válasza:
Itt válaszolni kell, kinek-kinek saját véleménye szerint, nem megmondani kinek van igaza kinek nincs! Továbbra is azt mondom, miért kellene megismernie annyira behatóan anyukának...? Nem ő fog feleségül venni!
2014. júl. 13. 20:37
8/10 anonim válasza:
Viszont ő fogja "megkeseríteni"/"megédesíteni" az ember életét.
Ha jó a viszony az anyóssal, akkor sok terhet le tud venni az ember válláról, főleg ha már gyerek is van.
Nem mindegy, hogy az unokának a "bér-anyja", aki a világra hozta, vagy a menye az ember az anyós szemében.
2014. júl. 14. 09:03
9/10 anonim válasza:
2éve van vőm,hetente találkozunk és nagy néha van közös program.Nyugodtan mondhatom én sem ismerem.Ott vagyunk itt vannak,néhány mondatot beszélünk.Aztán elfoglalja magát valamivel.Ha én nem szolók neki ő nem szol.Mit csináljak vele,ő ilyen.nem kell ezen megsértődni.
2014. júl. 15. 07:57
10/10 anonim válasza:
Szerintem sem kell kényszer-ismerkedni. Tessék, a kérdezőnek is jó így, elég neki. Én sem szeretem, mikor valaki a seggembe akar nézni, pusztán azért, mert az élet úgy hozta, hogy ismernünk kell egymást. Szerintem felnőtt embereknél jön ez magától, ha meg nem, akkor minek erőltetni? Semmi jóhoz nem vezet. Inkább szeressétek egymást távolabbról, mint erőltessétek a nagy bizalmas jó viszonyt, ami aztán esetleg megromlik, és akkor vered a falba, hogy tudtam, éreztem hogy nem kéne ilyen közel engedni magamhoz, meg ilyen-olyan dolgokat megosztani vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!