Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti találkoztatok már olyan...

Ti találkoztatok már olyan esettel, hogy az anyós/após ráhajtott a gyereke párjára?

Figyelt kérdés
Ma láttam a Családi titkokban (igen nézek ilyet, mert jó röhögni a béna színészeken, tisztelet a kivétenek), és érdekelne, hogy ilyen a való életben is előfordul-e. Normális válaszokat írjatok, legyetek szívesek! Köszi .)

2014. júl. 8. 21:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én olyannal találkoztam ahol a férjecske nem csak az anyósára,de a két sógornőjére (egyik a felesége húga, másik a feleség bátyának a felesége) is rájárt...
2014. júl. 8. 21:58
 2/17 anonim ***** válasza:
92%

Van egy mondás:

Mindig a film merít az életből, sosem az élet a filmből. :)

2014. júl. 8. 21:58
 3/17 anonim ***** válasza:
78%

Én haveromtól hallottam egy hajléktalan történetét... Züllöttek a srácok és elkezdtek beszélgetni hajléktalanokkal valamelyik téren, hogy miért kerültek oda..

Az egyik férfi azt mesélte, hogy a felesége hónapokig csalta az apjával (tehát a férfi apjával)... mikor kiderült, annyira kikészült, hogy otthagyta munkáját, házát, vagyonát és eljött másik városba... Inkább él csövesként, minthogy valaha kommunikálni kelljen velük.

Alig akartam elhinni.... kemény egy ember, hogy vállalja inkább a csöveslétet, de azért elgondolkodtató, hogy bizonyos emberek hogy kerülnek ilyen szörnyű helyzetbe.

2014. júl. 8. 21:59
 4/17 A kérdező kommentje:

1-es: Az jó férj...

2-es: Ezt a mondást még nem hallottam, de van benne valami.

3-as: Atyaúristen, szegény! Durva lehet. Minden tiszteletem a férfié.

Köszi a válaszokat. :)

2014. júl. 8. 22:02
 5/17 anonim ***** válasza:
53%

Igen..

Sőt olyannal s hogy utána ment a fürdőbe az anyós, persze nem olyan fogadtatásban részesült, mint számíttt

2014. júl. 8. 22:12
 6/17 A kérdező kommentje:
4-es: Nem igazán értem. Milyen fürdő, és ki fogadta?
2014. júl. 8. 22:13
 7/17 anonim ***** válasza:
76%
A ....i Ági egyszer korábban ment haza és a mama meg a veje éppen együtt voltak az ágyban. A mama persze szerette a fiatal fiúkat, mert Lajos bácsi a mamánál lényegesen idősebb volt, aztán valahogyan hiányzott a mamának valami.
2014. júl. 8. 22:14
 8/17 anonim ***** válasza:
85%
Volt itt valamelyik nap egy kérdés, h feleség, férj, férj testvére mind együtt laktak a szülőknél. Feleség összejött a sógorral és átköltözött egy szobával arrébb...
2014. júl. 8. 22:14
 9/17 A kérdező kommentje:

5-ös: Ági a mama meg Lajos bácsi lánya?

6-os: Nem láttam a kérdést, de érdekes eset...

2014. júl. 8. 22:16
 10/17 anonim ***** válasza:
83%

5. Vagyok..

Nem tudom miről van szó, ez az eset a barátainknál esett emg..

Nem kell mondanom anyóssal nem tartják a kapcsolatot 6 éve..( mármint a lánya se)

2014. júl. 8. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!