Ti találkoztatok már olyan esettel, hogy az anyós/após ráhajtott a gyereke párjára?
Van egy mondás:
Mindig a film merít az életből, sosem az élet a filmből. :)
Én haveromtól hallottam egy hajléktalan történetét... Züllöttek a srácok és elkezdtek beszélgetni hajléktalanokkal valamelyik téren, hogy miért kerültek oda..
Az egyik férfi azt mesélte, hogy a felesége hónapokig csalta az apjával (tehát a férfi apjával)... mikor kiderült, annyira kikészült, hogy otthagyta munkáját, házát, vagyonát és eljött másik városba... Inkább él csövesként, minthogy valaha kommunikálni kelljen velük.
Alig akartam elhinni.... kemény egy ember, hogy vállalja inkább a csöveslétet, de azért elgondolkodtató, hogy bizonyos emberek hogy kerülnek ilyen szörnyű helyzetbe.
1-es: Az jó férj...
2-es: Ezt a mondást még nem hallottam, de van benne valami.
3-as: Atyaúristen, szegény! Durva lehet. Minden tiszteletem a férfié.
Köszi a válaszokat. :)
Igen..
Sőt olyannal s hogy utána ment a fürdőbe az anyós, persze nem olyan fogadtatásban részesült, mint számíttt
5-ös: Ági a mama meg Lajos bácsi lánya?
6-os: Nem láttam a kérdést, de érdekes eset...
5. Vagyok..
Nem tudom miről van szó, ez az eset a barátainknál esett emg..
Nem kell mondanom anyóssal nem tartják a kapcsolatot 6 éve..( mármint a lánya se)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!