Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti találkoztatok már olyan...

Ti találkoztatok már olyan esettel, hogy az anyós/após ráhajtott a gyereke párjára?

Figyelt kérdés
Ma láttam a Családi titkokban (igen nézek ilyet, mert jó röhögni a béna színészeken, tisztelet a kivétenek), és érdekelne, hogy ilyen a való életben is előfordul-e. Normális válaszokat írjatok, legyetek szívesek! Köszi .)

2014. júl. 8. 21:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
El is hiszem...
2014. júl. 8. 22:25
 12/17 anonim ***** válasza:
83%

Na most, h lenyugodtak a kedélyek a brazil meccs miatt leírom, h volt már ilyen nekem is nem egy, h az anyós összejárogatott a vejével.

Egyébként én is láttam ma azt a műsort, nem értettem, h a végén most ebből h hozták ki, h szegény ártatlan asszony, akivel nem foglalkozik a férje.

Azért akkor se menjen már rá a lánya barátjára:D

Akkor váljon el vagy bármi.

2014. júl. 8. 22:46
 13/17 A kérdező kommentje:
Ugye? Tök értelmetlen volt a vége. Amúgy azt hittem kb. én vagyok az egyetlen nézője a műsornak... Köszi a választ.
2014. júl. 8. 22:58
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen a tág családi körömben van.

A férjem nagyapja (73) összejött a férjem nagybátyjának (kb35) feleségével (27).

Hatalmas botrány volt (még jegyben jártunk, mikor ez történt), a férj végül lelépett és senki sem tudja hol van.

A nagypapa és a menye pedig szépen neveli a hét éves kislányt.

Slusszpoén, hogy a férj van mindennek lehordva amiért eltűnt.

2014. júl. 9. 03:30
 15/17 A kérdező kommentje:
Gratulálok a nagypapának, a feleségnek, meg mindenkinek, aki a férjt hibáztatja...:/
2014. júl. 9. 13:40
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen, gusztustalan sztori.

Amúgy, ha az első oldalon szereplő történetet jól értettem, az anyós a férjjel akciózott, miközben a feleség hazaért. A feleség a fürdőben bevárta az első kierkezőt, aki az anyja volt.

Hát gratulálok a nej türelméhez! Én fix hogy egy

vödör hideg vízzel borítottam volna őket nyakon. Az összeragadt kutyáknál beválik.

Vagy nagykés...

Tuti ki lennék borulva...

Az évezred hisztijét hallhatná a szomszédság.

2014. júl. 9. 21:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Én "csak" olyannal, hogy anyuka ráhajtott a lánya barátjára. A legjobb, hogy nem csak kefélgettek, hanem utána össze is jöttek, és a pasas az exbarátnője nevelőapja lett...
2014. júl. 30. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!