Ti találkoztatok már olyan esettel, hogy az anyós/após ráhajtott a gyereke párjára?
Na most, h lenyugodtak a kedélyek a brazil meccs miatt leírom, h volt már ilyen nekem is nem egy, h az anyós összejárogatott a vejével.
Egyébként én is láttam ma azt a műsort, nem értettem, h a végén most ebből h hozták ki, h szegény ártatlan asszony, akivel nem foglalkozik a férje.
Azért akkor se menjen már rá a lánya barátjára:D
Akkor váljon el vagy bármi.
Ilyen a tág családi körömben van.
A férjem nagyapja (73) összejött a férjem nagybátyjának (kb35) feleségével (27).
Hatalmas botrány volt (még jegyben jártunk, mikor ez történt), a férj végül lelépett és senki sem tudja hol van.
A nagypapa és a menye pedig szépen neveli a hét éves kislányt.
Slusszpoén, hogy a férj van mindennek lehordva amiért eltűnt.
Hát igen, gusztustalan sztori.
Amúgy, ha az első oldalon szereplő történetet jól értettem, az anyós a férjjel akciózott, miközben a feleség hazaért. A feleség a fürdőben bevárta az első kierkezőt, aki az anyja volt.
Hát gratulálok a nej türelméhez! Én fix hogy egy
vödör hideg vízzel borítottam volna őket nyakon. Az összeragadt kutyáknál beválik.
Vagy nagykés...
Tuti ki lennék borulva...
Az évezred hisztijét hallhatná a szomszédság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!