Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan köszönnétek meg Nekik...

Hogyan köszönnétek meg Nekik mindent?

Figyelt kérdés

Úgy érzem nagyon sok mindenért tartozom hálával a leendő anyósoméknak. Kezdve attól, hogy a kapcsolatunk elejétől (17 éves voltam) kedvesek, támogatóak voltak velem, közös nyaralásokat szerveztek. Mióta együtt vagyunk nekik elmondásuk szerint "három gyerekük van". Volt egy nehéz időszak az életemben, amikor harmadéves egyetemista voltam, szinte minden második héten kaptam csomagot tőlük...Amikor senki más nem hitt bennem, ők támogattak, bíztak abban, hogy lesz állásom. Stb. ez csak néhány dolog...

Sosem volt igazából alkalmam megköszönni ezt a sok mindent Nekik. Nem olyan emberek, akik érzelgősködnének, nem is nagyon beszélnek az érzéseikről, így sosem "mertem"...

Jó ötlet lenne valamiképpen köszönetet mondani az esküvőnkön?

2014. júl. 10. 07:49
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen, mondjuk egy rövid, tartalmas köszönő beszédet, amit mindenki hall, ha már ennyire hálálkodni akarsz nekik.

Kívánom a hálád maradjon tartós, nem 5-10 év múlva meg szidni őket.

2014. júl. 10. 08:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Jó ötlet, bár szerintem ott a szokásos szülőköszöntésen kívül nagyon sokkal többet nem kéne, főleg ha nem érzelgősek.

De szerintem a legnagyobb köszönet az lesz, ha majd idősek lesznek és segítségre szorulnak, akkor te is ott legyél nekik, ahogy ők ott voltak neked annak idején.

2014. júl. 10. 08:31
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az a sz@rdobáló típus, úgyhogy abban biztos vagyok, hogy ha lesznek nézeteltéréseink, azt szépen intézzük majd, emberek módjára...
2014. júl. 10. 08:32
 4/8 A kérdező kommentje:

Igen második, erre gondoltam....hogy lehet mégsem ott kéne :D

fene tudja...

2014. júl. 10. 08:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Esetleg a lagziban is megköszönhetnéd pohárköszöntő keretében. Valami olyasmi, hogy köszönöd, hogy felnevelték a férjedet és téged is gyerekükként támogattak, szerettek. Vagy esküvő után mondod el nekik, amikor már lement az egész egy kis ajándékkal együtt.

Végre egy olyan ember, aki szereti az anyósát.

2014. júl. 10. 09:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Én a beszédemben mondanám és öreg korukban támogatnám Őket. A kettő együtt jobban hangzik :)
2014. júl. 10. 09:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Én nem ömlengenék a lagzin, a saját szüleim ellenében, még akkor sem, ha a sajátjaim fele annyira nem támogattak. Inkább tiszteld és becsüld őket.
2014. júl. 10. 09:23
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Nem mindig értünk egyet és nem mindig szivárványszínű a hangulat...de tisztelem és szeretem őket és sosem felejtem el, amit értem tettek.

Így lesz, azt hiszem majd az esküvő végén. És persze öregkorukban is mindent megteszünk.

2014. júl. 10. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!