Ki, mit reagálna egy ilyen helyzetre? (többi lent)
Velem az apósjelöltem nem áll szóba, levegőnek néz és kimondottan gyűlöl... Igyekszem vele nem találkozni, a párom pedig kiáll mellettem.
Ne keress velük kapcsolatot, a párod jövője te vagy.
Persze, ha nem áll ki melletted, szakítani kéne.. Nehogy már kollektív téged oltogassanak ok nélkül...
Mi a bánatos túrónak nem csaptad rá az öregre a telefont? Hát ki ő, hogy így beszéljen veled? Miért vagy te köteles végighallgatni őt, és magyarázkodni?
Két lehetőség van: vagy együtt maradsz a pároddal, de azzal a kikötéssel, hogy te semmilyen formában nem vagy hajlandó kapcsolatban lenni velük,
vagy
otthagyod a tutyimutyi párod, aki arra nem képes, hogy kiálljon melletted!
Jobb, ha inkább otthagyod, mert azt úgy sem értené meg a párod, hogy nem akarsz a pereputtyával jóban lenni, és az egész életed úgy telne el, hogy hadakozol a családjával, és szenvedsz, amiért a párod nem áll melletted.
Képzeld el, ha majd lesz gyereketek, mit fognak művelni! Vagy ha idős korukban ápolásra szorulnak...
Menekülj!
Köszönöm a válaszod! :)
Így van egyébként a párommal van a legnagyobb gond, hogy nem áll ki mellettem. A bennem folyton a hibát kereső rokonaival pedig nem is szerettem volna tartani a kapcsolatot. Ha a családom minden hibájával együtt képes a párommal nap mint nap együtt élni szeretetben, akkor nem engem minősít hogy ők erre képtelenek pár havonta 1x. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!