Szülök! Ti hogyan reagálnátok erre a helyzetre? És valaki valami tanácsot adna, mert ugymond félek elmondani. (19/l)
Ha már eddig tartogattad a szüzességed, akkor tök felesleges volt egy ilyen felületes kapcsolatban elveszítened azt. (ahogy a szavaidból kiveszem, elég felületes lehet)
Mindenesetre értékelendő, hogy szeretnéd a szüleidnek elmondani, ezek szerint jó a kapcsolatotok.
Biztos nem fogják kitörő örömmel fogadni, de végül is, tényleg az a helyzet, hogy felnőtt vagy, és a te életed. :)
Vannak dolgok, amiket egyszerűen át kell esni, hagyni kell, hogy megtörténjen, és ezt most a színvallásra értem. Elmondod neki, aztán kész. Ha kiakadnak, majd elmúlik, ha jól fogadják, akkor szerencsés vagy.
Egyébként van bármiféle kilátás arra, hogy ezzel a pasival normális kapcsolatod legyen?
Mert ha igen, akkor adjatok egy esélyt magatoknak, már ha nem csak a szűz lukra játszott.
Szerintem a szüleid összetehetik a két kezüket, hogy 19 éves korodban veszítetted el a szüzességedet, és nem 14 éves korodban.
Nem értem, minek kéne tudni egy szülőnek a felnőtt lánya minden randijáról.
Ha megmarad a kapcsolat, akkor mutasd be a szüleidnek.
Én pl nem jelentettem be konkrétan a szüzességem elvesztését, csak a fiút mutattam be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!