Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti hogy reagálnátok az ilyen helyzetre?
Van egy lány barátotok akivel rengeteget vagytok együtt de nem vagytok belé szerelmesek, viszont a lány szeret és a szüleitek is azt mondanák, hogy jöj vele össze.
Mennyi az esélye annak, hogy a szülők miatt még a barátság is tönkrefog menni?
szexben benne lennék ha jól néz ki
16/F
A szülőknek ebbe sok beleszólása nincsen. Én élem az én éltemet, ők pedig a magukét, és kb ezt itt le is zártuk.
Ha nem vagyok bele szerelmes, akkor nyilván nem kínoznám azzal, hogy összejövök vele, de ugye a szerelmem még fel is lobbanhat az együttléttel, de ha nem, akkor megint csak lódítok a lánynak, így nem jönnék vele össze, és még a közös időtöltést is csökkenteném, de ugye ez csak feltételezés a részemről (maximum erős feltételezés, de nem bizonyosság), ezért előtte átrágnám vele a dolgot, és közös nevezővel csökkentenénk a közös időt.
Nem hiszem, hogy megmaradna a barátság, mert bár barátságosak lennénk egymáshoz, de akkor is lenne egy idő múlva a szerelmes félben egy tüske, illetve már nem lenne "ugyanolyan"... de sosem tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!