Szülök! Ti hogyan reagálnátok erre a helyzetre? És valaki valami tanácsot adna, mert ugymond félek elmondani. (19/l)
Na, a sok liberális barom.
Ha olyan a kapcsolatuk, akkor igenis, el szeretné mondani a szüleinek, és ezzel nincs semmi gond. És különben sem az volt a kérdés, hogy elmondja e, vagy sem, hanem hogy hogy mondja el.
Szerintem ennyi idősen már nem nagyon van rajta mit elmondani. A szüleid vagy azt hiszik hogy már régóta elveszítetted, és baromira meglepődnek majd hogy mégsem, vagy pedig tudták hogy szűz vagy, ez esetben pedig boldogok lesznek hogy mégsincs semmi baj veled. De mint írták korábban 19 évesen én már nem beszéltem meg a szexuális életemet a szüleimmel. Még 15-16 évesen beszámoltam erről arról a miheztartás végett, de utána már nem.
ffi
Én 41 éves vagyok.
Nekem furcsa,hogy ez ennyi idősen neked dilemma.
Az én időmben ha jól emlékszem egyetlen barátom sem mondta el a dolgot a szüleinek,hanem a barátnőkkel beszéltük meg.
Ami nem volt meglepő,mert a szüleink csak a karrierükkel foglalkoztak és velünk nem.
Mindenesetre jó a kapcsolatod a szüleiddel,ha ennyire szeretnéd elmondani.
19 évesen meg már túlkoros is vagy arra,hogy elveszítsd.
Ostobaság azt mondani várj a nagy szerelemre.Ha a nagy szerelemre vártam volna,akkor én például 36 évesen vesztettem volna el.41/N
Szerintem csak egy szerűen. Anya, figyelj, képzeld találkozgatok valakivel, igaz nem olyan sűrűn, de nagyon igzi. Azért mondom hogy tudd :) Eddig nem mondtam, mert nem tudtam mi lesz belőle, de úgy nézki komolyodik a dolog.
Mondjuk ezzel a felvezetéssel várnék még egy kicsit, mert lehet hogy a pasi lelép a balfenéken, és akkor meg már nem lesz mit mesélni otthon. Esetleg akkor meg elmondhatod anyukádnak hogy találkozgattál valakivel, de lelépett.
én mindig mindent elmeséltem anyukámank, és jobb ha te is ezt teszed, mert aztán ha majd oda kerül a sor, hogy sűrűn váltják egymást a pasik, akkor rossz szemmel fogja nézni. Az enyém legalább megedződött.
35/N
A szüleidnek mondj annyit, hogy megismerkedtél egy pasival, aki szimpatikus és szoktatok találkozni. Nem kell a szexről beszélni, mert nem vagy kisovis, akinek be kell számonia minden percéről anyukának vagy apukának. Felnőtt nő vagy, lehetnek titkaid.
Ha bárki rákérdez a szexre, nyugodtan mondd ezt, hogy felnőtt nő vagy és azt teszel, amit akarsz, törődjenek a saját dolgukkal. Egy normális apa vagy anya úgyis tudja, hogy 19 éves nőnek nem lehet bevarrni... :) Ez már nem Jane Austen kora, amikor mindenki szűzen ment férjhez. (és még ott is volt bőven kivétel!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!