Félek, hogy hogy reagálna. Mit csináljak?
16 éves lányom van. Amikor látom hogy szerelmes, amikor látom hogy megy a fiújával moziba, bennem is ott van a féltés, és szívem szerint mondanám neki, hogy "nagyon fiatal vagy még ehhez" vagy " minek neked srác, még csak 16 éves vagy" De csak mosolygok, és annyit kérek tőle, hogy bármikor ha úgy érzi bajban van, vagy haza akar jönni, rögtön telefonáljon, és én megyek érte. Hogy miért nem szólok neki?? Mert egy hasonló beszólások után ( amit anyud is mondogat) a lányom egyenes rákérdezett
- anyu te hány éves voltál amikor először szerelmes lettél? Hány éves voltál amikor először megcsókoltak?? Hány éves voltál amikor elvesztetted a szüzességedet??
Nos, igazat adtam neki a lányomnak. Ne bántsam azért amit jó magam is elkövettem. Bizony én 15 évesen jártam először egy fiúval. 16 évesen már megkaptam az első csókot, és 17 évesen vesztettem el a szüzességemet.. Így ma már ha mondanék is valamit, a lányom mosolyogva mondja.. "anyukám... te is voltál 16 éves...
Te már kérdezted anyudat az első szerelemről? az első csókról???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!