A tudatalattimban félek az apámtól?
Hát...nehezen fogod tudni feldolgozni. Nálunk az volt, hogy Anya eléggé ideges természetű, bár bántani nem bántott minket, de nagyon sokat kiabált, minden apró dolog miatt. Fel sem fogtam, hogy ez milyen rossz hatással van rám. Egy éve összeköltözünk a párommal, és pont a minap voltam Anyáéknál egy kicsit hosszabb időre. Valami apróság miatt elkezdett kiabálni, nem rám, hanem valami házimunka jellegű dolog miatt, és olyan rossz érzés fogott el, nagyon ingerült lettem, felzaklatott, ideges voltam. Rég éreztem már ezt. Ekkor esett le, hogy mennyire rossz hatással volt ez rám évekig. A férjemmel nincs ilyen, otthon nyugodt vagyok, de ha Anyáékhoz megyek, és rázendít, egyből azt érzem, hogy nem akarom ezt hallani, el innen gyorsan! Persze megvan neki a lelki oka rá, az most lényegtelen, de megértem, hogy az idegrendszere nem frankó. Ezért türelmesebb vagyok vele, és nem szólok neki.
Mit lehet ezzel tenni? Azt nem tudom..... De a későbbi életedre, ha te úgy szeretnéd, nem lesz hatással, csak próbálj majd magadnak nyugodt körülményeket biztosítani. Értem ez alatt azt, hogy olyan párt keress magadnak, aki türelmesebb, nem ilyen ingerült. Ez mondjuk csak akkor jöhet szóba, ha nagyobb leszel és elköltözöl majd otthonról. Addig pedig próbáld meg kerülni Apádat, amikor ilyen.
Ne is mond én már 38 éves vagyok,de ugyanezek miatt még mindig rettegéssel gondolok rá.
Mindenesetre nem lett igaz rám,amit a pszichológia mond,hogy ezek után az erőszakos emberrel kötök házasságot stb,annyira nem bírom a testi erőszakot,hogy semmilyen szinten nem engedem be a saját életembe.
A párkapcsolataim is csupa olyan emberek voltak,akik ugyan határozottak,de meg nem ütnének egy nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!