Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Titeket nem zavarna, ha...

Titeket nem zavarna, ha apósotok csak úgy bemenne hozzátok?

Figyelt kérdés

Ma délelőtt vendégek voltak nálunk, párom nem volt otthon. Apósom egyszercsak szó nélkül bejött a házba, se köpni se nyelni nem tudtunk a meglepetéstől. A történethez az is hozzátartozik, hogy nincs kerítésünk. De azért apósom kiabálhatott volna.

Ti mit reagálnátok erre?

2014. júl. 5. 12:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
43%
Igen ,gyanús hogy férfi vendég volt ,azért a nagy meglepődés...
2014. júl. 5. 13:30
 22/25 anonim ***** válasza:
43%

Dehogyisnem, leesett. Hany pali volt? Mert vendegeket irt.

Azota is hazudozik, apos ketszor volt ott eddig, a falu vegebol, stb. Na de olyan dili a kerdezo, miert ne huzzuk mar egy kicsit?

2014. júl. 5. 13:34
 23/25 anonim ***** válasza:
45%
Ohhh,szóval akkor grupi volt :)
2014. júl. 5. 13:38
 24/25 anonim ***** válasza:
59%

Nekem egyszer becsörtetett hozzánk, mikor egyedül voltam otthon és épp szőrtelenítettem a nappaliban (a fürdő nagyon kicsi és fény sincs rendesen) alig tudtam egy törölközőt magamra kapni, eszebe se jutott volna, hogy kopogás nélkül jön majd. A bejárati ajtó nem volt kulcsolva, csak a kapu, de az ő telkükről átlehetett jönni a miénkre. És mikor észrevette, hogy nem alkalmas időben jött, se elnézést nem kért, se el nem fordult, hogy rendbe szedjem magam, se semmi, hanem ugyanúgy csörtetett be, vagy még jobban, mintha ez teljesen normális lenne, azt hittem behányok.

Szerintem tök mindegy, hogy zárjátok-e az ajtót, ez nem ide tartozik, mi se zárjuk soha a bejárati ajtót napközben úgy is ki-be mászkálunk, nem a mennyben élünk, hanem jó környéken, jó szomszédokkal, nem fogom barikádozni magam, de ez nem azért van, hogy bárki szó nélkül jöjjön látogatóba. A kiskapu sincs kulcsolva, csak éjszakára. De kapaszkodj meg, sokan csak a szúnyoghálót hajtják be egész napra mikor jó idő van, nem hogy nem kulcsolják be a bejárati ajtót, de be se csukják.

A minimum az, hogy ha valaki látogatóba akar jönni, akkor szól. Én sem örülnék, ha mondjuk a barátaim vannak vendégségben, és akkor pl. anyám váratlanul beállít, hogy látogatóba jönni támadt kedve.

2014. júl. 5. 13:46
 25/25 anonim ***** válasza:
29%
Ja és ha nincsen kerítése még meg nincs csengője se, azért 2014-ben csak mindenki tud telefonálni, hogy nem-e zavar, ha átmegy.
2014. júl. 5. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!