Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Titeket nem zavarna, ha...

Titeket nem zavarna, ha apósotok csak úgy bemenne hozzátok?

Figyelt kérdés

Ma délelőtt vendégek voltak nálunk, párom nem volt otthon. Apósom egyszercsak szó nélkül bejött a házba, se köpni se nyelni nem tudtunk a meglepetéstől. A történethez az is hozzátartozik, hogy nincs kerítésünk. De azért apósom kiabálhatott volna.

Ti mit reagálnátok erre?

2014. júl. 5. 12:12
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
86%
Engem speciál zavarna .Abban az esetben ha magamba lennék. :D Kitudja milyen személyes dolgot csinálok és benyit rám se szó se beszéd .Én apámat is kizavarnám hogy a kopogás nem véletlenül találták ki.. Nem hogy apósomat . De ha egyszer már voltak nálatok vendégek akkor miért zavar?? ;)Szégyenled apósodat vagy mi? Szerintem ha már alapból voltak nálatok akkor az az egy ember ide vagy oda mit számít?
2014. júl. 5. 12:37
 12/25 anonim ***** válasza:
67%

De, engem is átkozottul zavarna.

Meg kell modnani neki hogy ez nem járja.

2014. júl. 5. 12:39
 13/25 anonim ***** válasza:
67%
Aposa mindig igy jar be, kopogas nelkul. Most csak azert van kiakadva a kerdezo, mert vendegei voltak.
2014. júl. 5. 12:43
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Kopogás nélkül, amíg be nem hívnak valahová bunkóság bemenni.

Ezen kívül az ajtót, amúgy is érdemes zárni, egy besurranó tolvajt nem igen érdekel, hogy otthon vagy-e.

2014. júl. 5. 12:50
 15/25 A kérdező kommentje:

Utolsó! Apósom egy évben kétszer jön hozzánk.

Amúgy, ha kiabált volna akkor kimegyek és megmondtam volna neki, hogy a fia nincs itthon.

2014. júl. 5. 12:50
 16/25 anonim ***** válasza:
72%
Ha nincs kerítésetek és csengőtök , akkor ő mint közeli hozzátartozótok tudja hogy hozzátok csak a kilincs lenyomásával lehet bejutni. Ha otthon vagytok nyitva a bejárati ajtó, ha nem vagytok otthon zárva az ajtó. Ezt ő már tudta ezért így ment be. Ha ez zavar benneteket, akkor legalább egy csengőt vagy kolompot tegyetek ki az ajtó elé. Senki nem szívesen kiabál más ajtaja előtt.
2014. júl. 5. 13:03
 17/25 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező, most komolyan, milyen vendégeid voltak?
2014. júl. 5. 13:04
 18/25 anonim ***** válasza:
61%

1:Miért van nyitva az ajtó?

2:Miért nincs kerítés?

3:csengő nincsen?

4:Miért nem beszélitek meg hogy előtte telefonáljon?

Amúgy ezzel szerintem nincs semmi baj.Ez csak akkor baj ha nem szívesen látott ember.Amúgy családtagról beszélünk,jöjjön menjen ha akar,de azért az Én házam az Én szabályaimhoz tartsa magát(nem kell elkapatni) :)

2014. júl. 5. 13:10
 19/25 anonim ***** válasza:
67%
Nekünk van kerítésünk és csengőnk, de van olyan ismerősünk aki csak bejött. Akkor szokott le róla nagy nehezen amikor hónapokig szoptatás és fejés volt itthon a programom. Tehát fél meztelen voltam legtöbbször.
2014. júl. 5. 13:11
 20/25 anonim ***** válasza:
31%
Nem esik le senkinek?:DD A kérdezőt megzavarták valamiben, azért hozta rá az após a frászt...csak itt nem akarja reklámozni:)
2014. júl. 5. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!