SOS! Nem akarok anyósomhoz költözni. Mit tehetnék?
Párom most fel akarja újítani a házat amiben lakunk, ezért anyósomhoz kellene költöznünk.
Ők már így is nyolcan laknak egy házban (unoka, dédunokák). Hogy oldjuk ezt meg?
"páromé a ház és ő mondja meg, hogy mikor mit csináltat, én ebbe nem szólhatok bele"
EZ NEM házasság, hanem egyértelmüen te vagy az alárendelt cseléd!!!!
Akoor csak párod anyja van, és nincs anyósod...
Te vezettél félre mindenkit
;-)
Akkor meg mi a gond? Te mégy, ahová neked tetszik, az ismerösöd (mert ugye nem férjed) meg az anyjához, aki eked NEM anyósod, mert ahhoz házasoknak kellene lennetek.
De függetlenül a házas/nemházas témától, ha neked semmi beleszólásod a közös életetekbe, akkor miért vagy vele?
Nem is értem, hogy gondoljátok, hogy egy sima kapcsolatban, ahol az egyik fél a SAJÁT ingatlanját a SAJÁT keresetéből felújítja ott van beleszólása a másik félnek.
Kérdező te meg ha nem akarsz oda költözni, akkor mondd meg a barátodnak.
Azért nem hívhatja anyósnak, mert nem házasok? 12 éve vagyok a párommal, be vagyunk jegyeztetve közjegyző előtt mint élettársak, annyi a különbség köztünk és a házasok között, hogy én a párom után nem örökölhetek. Akkor most én sem hívhatom a párom anyját anyósnak?
Szerintem nem jó a kapcsolatod, mert én úgy gondolom, le kéne ülnötök, és megbeszélni, hogy te inkább élsz rumliban. Milyen dolog már, hogy együtt éltek, és neked nincs döntési lehetőséged...
19 es.
Mivel nincs férjed igy anyósod sincs.van élettársad és élettársadnak az anyukája.az egy dolog hogy te anyósnak hivod,de valójában nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!