Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » SOS! Nem akarok anyósomhoz...

SOS! Nem akarok anyósomhoz költözni. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Párom most fel akarja újítani a házat amiben lakunk, ezért anyósomhoz kellene költöznünk.

Ők már így is nyolcan laknak egy házban (unoka, dédunokák). Hogy oldjuk ezt meg?

2014. jún. 22. 06:15
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
80%

"páromé a ház és ő mondja meg, hogy mikor mit csináltat, én ebbe nem szólhatok bele"

EZ NEM házasság, hanem egyértelmüen te vagy az alárendelt cseléd!!!!

2014. jún. 22. 07:59
 12/29 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem írtam, hogy házasok vagyunk.
2014. jún. 22. 08:05
 13/29 anonim ***** válasza:
80%

Akoor csak párod anyja van, és nincs anyósod...

Te vezettél félre mindenkit

;-)

2014. jún. 22. 08:08
 14/29 anonim ***** válasza:
74%

Akkor meg mi a gond? Te mégy, ahová neked tetszik, az ismerösöd (mert ugye nem férjed) meg az anyjához, aki eked NEM anyósod, mert ahhoz házasoknak kellene lennetek.

De függetlenül a házas/nemházas témától, ha neked semmi beleszólásod a közös életetekbe, akkor miért vagy vele?

2014. jún. 22. 08:10
 15/29 anonim ***** válasza:
89%
Én olyan vagyok, hogy ha valamit nem szeretnék akkor az égvilágon senki nem erölteti rám ha tetszik ha nem. mért hagyod, hogy elnyomjanak??
2014. jún. 22. 08:23
 16/29 anonim ***** válasza:
60%

Nem is értem, hogy gondoljátok, hogy egy sima kapcsolatban, ahol az egyik fél a SAJÁT ingatlanját a SAJÁT keresetéből felújítja ott van beleszólása a másik félnek.

Kérdező te meg ha nem akarsz oda költözni, akkor mondd meg a barátodnak.

2014. jún. 22. 08:24
 17/29 hayabusa ***** válasza:
75%
Nem vagytok házasok, a ház nem a Tiéd, nem Anyósod a párod Anyja, illetve, ami a legfontosabb, a párodat a jelek szerint nagyon nem érdekli amit érzel. Nem kell ahhoz házasnak lenni, hogy két ember egyenlő partnere legyen a másiknak. De ha úgy érzed ez így oké, mert ugye nem a kapcsolat volt a kérdés, akkor addig menj el Anyudhoz, tesódhoz, barátnőhöz...Ő meg menjen Anyához.
2014. jún. 22. 08:49
 18/29 anonim ***** válasza:
42%
Ha nem vagytok házasok, ne hívd anyosodnak, ő csak a barátod anyukája....
2014. jún. 22. 10:09
 19/29 anonim ***** válasza:
37%

Azért nem hívhatja anyósnak, mert nem házasok? 12 éve vagyok a párommal, be vagyunk jegyeztetve közjegyző előtt mint élettársak, annyi a különbség köztünk és a házasok között, hogy én a párom után nem örökölhetek. Akkor most én sem hívhatom a párom anyját anyósnak?

Szerintem nem jó a kapcsolatod, mert én úgy gondolom, le kéne ülnötök, és megbeszélni, hogy te inkább élsz rumliban. Milyen dolog már, hogy együtt éltek, és neked nincs döntési lehetőséged...

2014. jún. 22. 10:54
 20/29 anonim ***** válasza:
63%

19 es.

Mivel nincs férjed igy anyósod sincs.van élettársad és élettársadnak az anyukája.az egy dolog hogy te anyósnak hivod,de valójában nem az.

2014. jún. 22. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!