Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti ezek után, hogyan viszonyul...

Ti ezek után, hogyan viszonyulnátok az anyósotokhoz?

Figyelt kérdés
Anyósomban mindig benne volt a rosszindulat, már kb másfél hónapja, kitalálta, hogy ő mindig rosszul van, közben semmi baja kb 12 orvos látta, és Á-Z ig megvizsgálták. Tegnap este megkértük, hogy ma jöjjön el hozzánk reggel mert a nagyobbik gyerkőc négy és fél éves, nagyon beteg 39,3 a láza, de a középsőt el kell vinnem az óvodába, aki három és fél éves, a kicsi pedig 10 hónapos. Az óvi 12 km-re van tőlünk, anyóssal egy kisvárosban lakunk, kb10 perc alatt ért volna ide busszal, reggel 7 órára vártam. A kicsi gyermekemre egy iskolás leányzó szokott vigyázni míg a két nagyot elviszem az oviba. De tegnap este lemondtam a leányzót, mondván, hogy jön az anyósom így nem kell jönnie ma. Reggel 7:20 kor tudatosult bennem, hogy nem fog jönni az anyós, és gyors kapkodással felkészítettem a gyerekeket, hogy elindulok velük busszal az óviba. De szerencsémre mikor felhítam a leányzó bébiszittert át tudott jönni a kicsire vigyázni, így elindultam a két nagyobbal oviba, de egyik szomszédunk megsajnált, és elvitt autóval minket óviba, és haza. A nagyobb nagyon lázas, beteg ezt tudta az anyós is, és még sem jött, ráadásul autista kislány, aki nem értette meg, hogy ő mért nem maradhat az óvodába. A kisebbnek meg fellépése lesz ma az óviba! Az anyósom még csak ide sem telefonált, hogy nem jön.

2014. jún. 20. 09:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%

A leírásodból nekem úgy tűnik, anyósoddal nem jó a kapcsolatotok. Miért őt kéred meg akkor, hogy vigyázzon a gyerekre. Nekem ha valakivel nem jó a kapcsolatom, akkor nem fogom megkérni, az biztos. Ettől függetlenül nyilván nem fair dolog anyósod részéről, hogy nem jött, pedig megbeszéltétek. Tanulság, legközelebb ne vele beszélj meg ilyet, hanem rögtön a lánynak szólj.

Amúgy nem teljesen értem a szitut. Van 3 gyerek, ebből a legnagyobb beteg. Ha már átjött a lány, a legnagyobbat, aki beteg, miért hurcoltad magaddal? Azt hittem anyósnak is elsősorban a beteg gyerek miatt kellett volna átjönnie, hogy őt ne vidd magaddal lázas betegen. Nem tudom mennyire megbízható a lány, de gondolom ha rábízod a kicsit, akkor az. Tehát szerintem a nagyobb is otthon maradhatott volna, nem kellett volna lázasan elvinni az oviig meg vissza, de persze ez csak az én véleményem.

2014. jún. 20. 10:07
 12/20 anonim válasza:
24%
semmilyen szinten ne számits rá hidegüljetek el töle hagyátok magára majd akkor rájön ...
2014. jún. 20. 10:14
 13/20 A kérdező kommentje:
A nagyobb gyerekem aki autista állandó minden másodpercben 1 teljes felnőtt felügyeletét igényli, még nekem is kihívás! Az egész családnak! A bébiszitterem tízen éves fiatal még, nem kezelhető a legnagyobb gyermekem. Nem mertem volna ár itt hagyni, mind a kettőt hiszen, még nekem is nagy kihívás! Azért akadtam ki, mert legalább egy telefont megejthetett volna az anyósom, hogy nem jön, és akkor talán nem ilyen későn 40 perccel a busz indulás előtt szembesülök azzal, hogy nem jön. Amúgy azóta sem telefonált! :( Valaki kérdezte, hogy hol van após, anyu, apu ilyenkor: Apósom 80 éves, apukám messze lakik, édesanyám meg dolgozik minden nap reggel hattól este négyig.
2014. jún. 20. 11:17
 14/20 anonim ***** válasza:
47%
Te felhívtad? Lehet, hogy ájultan fekszik, lehet hogy a kórházban van....
2014. jún. 20. 11:20
 15/20 A kérdező kommentje:
Persze, hogy felhívtam, de miután nagy vidáman felvette a telefont, egyszerűen lecsaptam.
2014. jún. 20. 11:53
 16/20 anonim ***** válasza:
31%
Ja így már értem, miért vitted magaddal a beteg gyereket. Bár én mondjuk a középsőt sem vittem volna, tudom, hogy fellépés, de elmagyaráztam volna neki, hogy a testvéred beteg, nem tudom megoldani máshogy, őt nem viszem lázas betegen.
2014. jún. 20. 12:10
 17/20 anonim ***** válasza:
68%
Az a kérdés hogy viszonyljon a kérdező az anyósához, nem hogy ki mit csinált volna a gyerekekkel. Nos a férjed mit szól az anyja viselkedéséhez. És közölném anyóssal, hogy ezután bőven elég lesz ha évente egyszer felkeresi az unokáit, és felejteném.
2014. jún. 20. 20:08
 18/20 A kérdező kommentje:
A férjemnek rosszul esett az anyja viselkedése, főleg azért mert mi egyszerre ugrottunk akár hányszor hívtak bármiért is, például ott a tv ügy minden áldott nap elnyomják többször a tévét, és hívnak egyszerre,hogy menjen a férjem és csinálja meg, ő persze egyszerre ugrott. Vagy ide kell menni oda kell menni, mindig ment és vitte őket. Tudja, hogy milyen nehéz a gyerekkel, hogy nem lehet a kezét egy pillanatra sem elengedni az utcán, nincs veszélyérzete, dührohamokat kap, síkit és torka szakadtából sír, levetkőzik meztelenre stb. ennek ellenére, is sz...n hagyott. Pedig kb 2 hónapja nem kértünk tőle egyszer sem segítséget a gyerekekhez. Még csak ez idáig sem hívott fel minket telefonon, amúgy az anyós sokszor nagyon durván beszólogat mindenkinek.
2014. jún. 20. 21:32
 19/20 anonim ***** válasza:
79%
Mondd el a férjednek is ezt és küldjétek a francba.
2014. jún. 20. 21:39
 20/20 anonim ***** válasza:
74%

" Bár én mondjuk a középsőt sem vittem volna, tudom, hogy fellépés, de elmagyaráztam volna neki, hogy a testvéred beteg, nem tudom megoldani máshogy, őt nem viszem lázas betegen."

Az a baj tudod, hogy ez nem annyi, hogy reggel mégsem megy be a gyerek fellépésre és megvonjuk a vállunkat, hanem így a gyerekén kívül az utolsó percben kicseszik az egész csoporttal, a felkészítővel stb. Mondjuk, ha a gyerek játssza a főszerepet vagy valami...

2014. jún. 20. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!