Ti ezek után, hogyan viszonyulnátok az anyósotokhoz?
A leírásodból nekem úgy tűnik, anyósoddal nem jó a kapcsolatotok. Miért őt kéred meg akkor, hogy vigyázzon a gyerekre. Nekem ha valakivel nem jó a kapcsolatom, akkor nem fogom megkérni, az biztos. Ettől függetlenül nyilván nem fair dolog anyósod részéről, hogy nem jött, pedig megbeszéltétek. Tanulság, legközelebb ne vele beszélj meg ilyet, hanem rögtön a lánynak szólj.
Amúgy nem teljesen értem a szitut. Van 3 gyerek, ebből a legnagyobb beteg. Ha már átjött a lány, a legnagyobbat, aki beteg, miért hurcoltad magaddal? Azt hittem anyósnak is elsősorban a beteg gyerek miatt kellett volna átjönnie, hogy őt ne vidd magaddal lázas betegen. Nem tudom mennyire megbízható a lány, de gondolom ha rábízod a kicsit, akkor az. Tehát szerintem a nagyobb is otthon maradhatott volna, nem kellett volna lázasan elvinni az oviig meg vissza, de persze ez csak az én véleményem.
" Bár én mondjuk a középsőt sem vittem volna, tudom, hogy fellépés, de elmagyaráztam volna neki, hogy a testvéred beteg, nem tudom megoldani máshogy, őt nem viszem lázas betegen."
Az a baj tudod, hogy ez nem annyi, hogy reggel mégsem megy be a gyerek fellépésre és megvonjuk a vállunkat, hanem így a gyerekén kívül az utolsó percben kicseszik az egész csoporttal, a felkészítővel stb. Mondjuk, ha a gyerek játssza a főszerepet vagy valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!